Ons netwerk, jouw voordeel

Ben je al lange tijd op zoek naar een nieuw huis en lukt het maar niet om een passend huis te vinden? De Hans Janssen Matchmaker gebruikt ons grote netwerk om kopers en verkopers op unieke en persoonlijke wijze aan elkaar te koppelen.

Aanmelden voor de matchmaker

Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan we achter de schermen op zoek naar een match

Het Matchmaker programma is geen geautomatiseerde tool die passend aanbod laat zien op basis van standaard zoekcriteria. Het is voor ons een mooie manier om met je in gesprek te komen en écht te achterhalen wat je zoekt. Bij Hans Janssen hebben we namelijk veel meer potentiële huizen in de verkoop dan ons aanbod laat zien.

Kopers van nieuwbouw bijvoorbeeld moeten ‘even’ wachten op de oplevering, maar zullen misschien best openstaan eerder te verkopen als er een interessante aanbieding ligt of er kopers zijn die ze het gunnen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan gaan wij achter de schermen voor je aan de slag!

 

Hans Janssen Matchmaker

Zo matchen we jouw zoektocht met een passende verkoper.

Foto van man en vrouw op houten bankje buiten met een wit klein hondje
Foto van mannelijke medewerker achter bureau
Gebouw in Nijmegen
Collega bellend
Stap 1

Jouw woonwensen

Hoe langer je zoekt, hoe beter je vaak weet wat je zoekt. Of wat je niet zoekt. Hoeveel kamers, hoe groot moet de tuin zijn, een nieuwe keuken, de isolatie? Hoe specifieker jij weet wat je zoekt, hoe beter wij jou kunnen helpen.

Stap 2

Potentiële verkopers aanspreken

Als we je wensen in kaart hebben gebracht, maken we een zoekprofiel voor je aan op onze website. Nu is het tijd dat de Hans Janssen Matchmaker zijn magie gaat doen. We doorzoeken ons netwerk en verspreiden jouw woonwens, onder andere via social media.

 

Stap 3

Zijn jullie een match?

Als we een mogelijk passende verkoper gevonden hebben, gaan wij direct aan de slag. Wij gaan in gesprek met de verkoper en vragen naar alle details van de woning. Als wij overtuigd zijn van een mogelijke match, nemen wij direct contact met je op.

Stap 4

Méér dan een matchmaker

Als jij via de Hans Janssen Matchmaker je droomhuis hebt gevonden, is het voor ons belangrijk dat het ook daadwerkelijk veilig aangekocht kan worden. Samen bepalen we de biedprijs en voorwaarden, daarna staan we voor je klaar bij elke stap tijdens het aankoopproces.

Aanmelden voor de matchmaker

*
4.6 uit 5

Blij met de begeleiding van Hans...

Vriendelijk en kundig

Hans Janssen makelaars, zeer vriendelijke en kundige wijze informatie en ondersteuning gegeven bij verkoop van onze woning. Wij zijn hen zeer dankbaar voor

Anoniem
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem
Geweldig!

In één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de goede communicatie en de zorgvuldigheid waarop de makelaar heeft gehandeld. En natuurlijk met de snelle verkoop van ons huis. Wij melden ons graag weer.

Elise Janssen
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem
Verkoopproces was uitstekend!

Contact was vriendelijk en professioneel. Vragen werden steeds vlot en goed beantwoord. Verkoopproces was uitstekend en leidde tot een snelle verkoop.

Anoniem
Zeker aan te bevelen!

Hartstikke fijn geholpen door het team van Hans Janssen , super snelle verkoop weten te realiseren. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Charlot Verheijen
Geweldig!

Eerlijk, degelijk, betrouwbaar, goed advies. Nakomen wat men beloofd . Gewoonweg een geweldig kantoor!

Piet Bougie
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem
Ga zo door

Ga zo door.

Annie Keller-Rensen
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang als eerste updates over nieuw- en bestaande bouw.