Regelmatig te huur

Bij sommige verhuurprojecten hebben we appartementen en huizen regelmatig te huur.

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van deze pagina. Binnenkort vind je hier meer informatie over vaker terugkerende verhuurobjecten.

Benieuwd wat we nu in de verhuur hebben? Neem gerust contact met ons op via 024 – 3 244 244 of stuur een mailtje naar verhuur@hansjanssen.nl

Muldersweg Nijmegen

De twee of driekamer appartementen zijn gelegen in markante gebouwen, dat de toegang naar het centrum van Nijmegen accentueert.

Maasstaete Mook

Wonen in een gebouw met monumentale uitstraling maar toch het moderne comfort. Het complex ligt op loopafstand van de Maas die je de gelegenheid bieden voor een mooie wandeling.

Georges Brassensstraat Lent

Gelegen op het zuidwestelijke puntje van het Eiland van Laauwik in Lent, vlak bij diverse winkels en op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen.

Burchtstraat Wijchen

Midden in het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze tweekamer appartementen met eigen balkon en berging.

Niek Engelschmanlaan Nijmegen

Op een rustige en geliefde locatie vlakbij het Canisius Wilhelmina ziekenhuis, het Goffertpark en diverse winkels ligt dit appartementencomplex.

Zwanenveld Nijmegen

De twee- en driekamer appartementen zijn gelegen boven het winkelcentrum Dukenburg. De appartementen zijn goed bereikbaar met het openbaarvervoer zowel per bus als via het treinstation Nijmegen-Goffert.

De Balmerd Beuningen

Dit appartementencomplex grenst aan het park Blankenburgh met een prachtig uitzicht en op loopafstand van het winkelcentrum van Beuningen.