Regelmatig te huur

Ontdek ons gevarieerde aanbod van appartementen en huizen die regelmatig beschikbaar komen.

Benieuwd wat we nu in de verhuur hebben? Neem gerust contact met ons op via 024 – 3 244 244 (ook bereikbaar via WhatsApp) of stuur een mailtje naar verhuur@hansjanssen.nl

Maak een afspraak

Muldersweg Nijmegen

De twee of driekamer appartementen zijn gelegen in markante gebouwen, dat de toegang naar het centrum van Nijmegen accentueert.

Maasstaete Mook

Wonen in een gebouw met monumentale uitstraling maar toch het moderne comfort. Het complex ligt op loopafstand van de Maas die je de gelegenheid bieden voor een mooie wandeling.

Georges Brassensstraat Lent

Gelegen op het zuidwestelijke puntje van het Eiland van Laauwik in Lent, vlak bij diverse winkels en op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen.

Touwslagersbaan Wijchen

In het bruisende centrum van Wijchen liggen deze tweekamerappartementen met eigen balkon en berging.

Burchtstraat Wijchen

Midden in het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze tweekamer appartementen met eigen balkon en berging.

Niek Engelschmanlaan Nijmegen

Op een rustige en geliefde locatie vlakbij het Canisius Wilhelmina ziekenhuis, het Goffertpark en diverse winkels ligt dit appartementencomplex.

Zwanenveld Nijmegen

De driekamer appartementen zijn gelegen boven het winkelcentrum Dukenburg. De appartementen zijn goed bereikbaar met het openbaarvervoer zowel per bus als via het treinstation Nijmegen-Goffert.

Rietlanden Ooij

Aan de rand van het dorp Ooij gelegen, op loopafstand van de prachtige Bison Baai en de Ooijpolder

De Balmerd Beuningen

Dit appartementencomplex grenst aan het park Blankenburgh met een prachtig uitzicht en op loopafstand van het winkelcentrum van Beuningen.

De Heuvel Druten

De studio heeft een ruime woon/slaapkamer; badkamer met douche, toilet en wastafel; aparte keuken met toegang tot een ruim balkon.

Don Felixhof Wijchen

Aan het Europaplein in het centrum van Wijchen liggen deze driekamerappartementen met eigen balkon en berging.

Pastoor van Tielstraat Leuth

Aan de rand van Leuth, midden in deze nieuwbouwwijk gerealiseerd. In deze nieuwe woonwijk zijn hoek- en rijwoningen gerealiseerd.

Herenstraat Wijchen

In het gezellige centrum van Wijchen boven de winkels liggen deze tweekamerappartementen met balkon en eigen berging.

Kempkesplein Ooij

Aan de rand van Ooij, midden in het prachtige Ooijpolder is in 2019 deze nieuwbouwwijk gerealiseerd. Alles wat je nodig hebt in is binnen handbereik, een ideale locatie dus!

Schoolstraat Kekerdom

Aan de zuidelijke kant van Kekerdom vind je 5 nieuwbouwwoningen. De woningen zijn uitgevoerd met een royale living met open keuken en toegang tot de tuin. op de verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De zolderetage is middels een vaste trap bereikbaar. Alle woningen zijn compleet afgewerkt met luxe keuken, sanitair en tegelwerk.

Lankforst Nijmegen

Lankforst bevindt zich in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Deze ruime 5-kamer woningen zijn voorzien van 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een fraaie tuin met vrijstaande berging. De woningen liggen in een rustige en groene woonomgeving vlakbij scholen en winkelcentra.