Jouw huis verkopen via stille verkoop

Wil je jouw huis discreet verkopen volgens jouw richtlijnen?
Met stille verkoop vinden we in alle rust een passende koper.

Gebouw in Nijmegen

Geen snelheid en publieke presentatie, maar in alle rust en discretie verkopen

Wie zijn huis verkoopt, zoekt meestal maximale exposure. Zichtbaar op Funda, op social media, op diverse websites. En dan wordt het vaak ook nog massaal gedeeld. Maar aan die publieke presentatie kleven ook een aantal nadelen. Privacy, veiligheid, roest. Met stille verkoop staat je huis niet in de spotlights, maar zoeken we achter de schermen in alle discretie naar een geschikte koper.

Ook als je via Hans Janssen recent een nieuwbouwwoning hebt aangekocht, is stille verkoop een interessante optie. Het duurt nog even voordat je nieuwe huis wordt opgeleverd en met een voorzichtige stille verkoop kun je in alle rust afwachten of er mooie aanbiedingen binnenkomen. Zo niet, dan wacht je nog even. Heb je wél een interessant aanbod ontvangen? Dan is het wellicht toch het overwegen waard om nú te verkopen en tijdelijk even gehuurd te wonen. Ook daar helpen we je natuurlijk graag me.

Over ons - Hans Janssen Makelaars

Een groot ‘stil’ zoekersbestand in de regio voor jouw huis

Ook voor stille verkoop zijn we jouw makelaar. Dankzij ons grote netwerk zoekers en potentiële kopers in Nijmegen en omstreken, brengen we iedere dag opnieuw kopers en verkopers op passende wijze bij elkaar.

Over ons

Waarom
kies jij voor Hans?

 

man zittend in een stoel en leest tijdschrift. naast hem op de grond ligt een klein hondje.
Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

afbeelding van een vrouw die aan tafel zit achter een laptop.
Specialisme

Ruim 60 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

afbeelding van vrouw met bouwhelm op die een bouwtekening in haar handen heeft.
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Groot Nijmegen.