De juiste aankoop met Hans

Als grootste makelaar in de regio Nijmegen hebben we de kennis, ervaring en het netwerk om het beste huis voor jou te vinden.

Een rijk netwerk om koper en verkoper op unieke wijze bij elkaar te brengen

Bij Hans Janssen zien we vanzelfsprekend alle huizen in de regio Nijmegen die in verkoop komen. Maar door ons grote aanbod nieuwbouwprojecten kunnen we iets dat geen andere makelaar kan: een kijkje in de toekomst nemen. Veel van deze nieuwbouwkopers hebben een mooi huis om te verkopen. Een huis dat nog volledig ‘onzichtbaar’ is, maar voor jou als koper misschien wel precies het huis waar je al maanden naar op zoek bent.

50 jaar ervaring heeft ons geleerd dat goed aankopen vraagt om een klik tussen makelaar en koper. Na een korte eerste kennismaking koppelen we je direct aan de makelaar die in onze ogen het beste bij jou past. Immers, de ervaring van veel kopers leert ons dat een fijn contact, eerlijke communicatie en deskundig advies de enige route is naar een aankoop die voor langere tijd goed voelt.

Een huis kopen, dát kan ook anders

Waar je nu misschien het gevoel hebt dat een aankoop ingewikkeld, stressvol en tijdrovend is, laten we je bij Hans Janssen graag ervaren dat het ook anders kan. Wat dacht je van een zorgeloos traject waarbij je alleen huizen bekijkt die je écht ziet zitten en daarbij ook nog eens in alle rust naar je gevoel kunt luisteren terwijl je makelaar de lijst van zaken doorneemt?

Stap voor stap aankopen

Vind jouw nieuwe woning

Start je zoektocht hier, wij helpen je graag!
Nieuwbouwwoning Beuningen

Waarom
kies jij voor Hans?

 

Opa, oma & kleinkind
Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

afbeelding van vrouw die uit voordeur komt gelopen.
Specialisme

Ruim 60 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

Afbeelding Vasim Nijmegen
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Groot Nijmegen.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang als eerste updates over bestaande bouw en nieuwbouw.

4.75 uit 5
Deskundig & klantvriendelijk

Wij zijn erg blij met de deskundigheid & klantvriendelijkheid van Caroline de Jong. Haar prettige en vriendelijke communicatie is zeker een kwaliteit. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet.

Anoniem
Prettige samenwerking

Prettige samenwerking. Goede uitleg gehad over het proces en alle geduld met ons omdat het nog wel een tijd duurde vanaf de opdracht tot en met het moment dat we daadwerkelijk de woning in de markt wilden zetten. Ook tijdens de verkoop periode prettige terugkoppeling en tips gehad naar aanleiding van de bezichtigingen.

Anoniem
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem
Zeer zorgvuldige communicatie

Heel erg fijn contact onderhouden, ons verkooptraject was soms best lastig door externe omstandigheden en daar is door de makelaar heel soepel mee omgegaan. Zeer tevreden met de werkwijze, zeer zorgvuldige communicatie en constructieve probleemoplossing. En onze contactpersoon was vooral ook heel kundig, attent en zorgvuldig in de begeleiding van het traject van de verkoop. Bij waarneming heel prettig met de andere makelaars kunnen schakelen.

Anoniem
Geweldig!

Eerlijk, degelijk, betrouwbaar, goed advies. Nakomen wat men beloofd . Gewoonweg een geweldig kantoor!

Piet Bougie
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem