Jij hebt de touwtjes in handen

Kiezen voor nieuwbouw betekent dat jij de touwtjes in handen hebt. Een nieuw en modern huis volledig naar jouw smaak en comfort ingericht. Maar dat is niet het enige voordeel.

Nieuwbouw - Hans Janssen Makelaars

De voordelen van nieuwbouw

Investeren in een nieuwbouwhuis biedt erg veel voordelen. Zo heb je de mogelijkheid om een woning te ontwerpen naar jouw eigen smaak en stijl.

Een nieuwbouwwoning geeft ook de unieke mogelijkheid tot maatwerk. Je kunt namelijk alle woonwensen tot in de detail uitwerken. Een nieuwbouwwoning betekent ook comfortabel wonen zonder zorgen over hoge energiekosten

Kiezen voor nieuwbouw betekent dat je woont in een modern en toekomstbestendig huis dat volledig geïsoleerd is en voorzien van de nieuwste warmtevoorzieningen. Dat betekent niet alleen meer wooncomfort in de zomer én winter, maar vooral ook aanzienlijk lagere maandlasten.

Collega's op balkon nieuwbouwflat

En wist je dat…

  • Een nieuwbouwwoning snel in waarde kan stijgen? Een waardestijging nog tijdens de bouw is eerder regel dan uitzondering.
  • Een nieuwbouwwoning wordt gekocht met een woningborgcertificaat of SWK-certificaat? Dit biedt kopers meer zekerheid en beschermt ze tegen bouwrisico’s.
  • Je veel lagere onderhoudskosten hebt?
  • Je kans maakt op een hypotheek met een lagere rente, omdat de woning meteen voldoet aan bepaalde duurzaamheidseisen?
Collega kijkend naar bouwtekening

Altijd goed geïnformeerd keuzes maken

Nieuwbouw kopen ingewikkeld? Niet bij Hans Janssen. We begeleiden je volledig gedurende het hele aankooptraject en zorgen ervoor dat je altijd goed geïnformeerd keuzes kunt maken.

Maak een afspraak
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang als eerste updates over bestaande bouw en nieuwbouw.

Vind jouw nieuwbouwdroom!

Start je zoektocht hier, wij helpen je graag!
Uitzicht Lent

Waarom kies jij voor Hans?

Afbeelding vader met kind in wandelwagen
Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

twee vrouwen op de bouw met bouwhelm op en bouwtekening in hun hand
Specialisme

Ruim 60 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

Brug Lent-Nijmegen
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Nijmegen (óók in nieuwbouw)!