Stap voor stap nieuwbouw kopen

Nieuwbouw kopen werkt net iets anders dan het kopen van bestaande bouw. Hans Janssen neemt je van A tot Z mee in het kopen van een nieuwbouwwoning.

Plan een afspraak

Stap voor stap nieuwbouw kopen

1. Budget

2. Orienteren

Plattegrond foto in Lent
3. Geschikte woning gevonden?

Afbeelding collega's op bouw stellage
4. Woning toegewezen, of niet

5. Overgaan tot aankoop

6. Handtekening gezet, en nu?

7. Hoerabrief

8. Start bouw

9. Sleuteloverdracht

Afbeelding van jong gezin dat voordeur uitloopt. Moeder met kindje op de arm vader met de kinderwagen
Collega lachend aan tafel

Nieuwbouw kopen start met jouw financiële mogelijkheden

Het kopen van een huis begint bij Hans Janssen altijd bij je financiële mogelijkheden. Voordat je iets gaat kopen moet je weten of het kunt kopen en wat dat maandelijks betekent voor je besteedbare inkomen. De betrokken financieel adviseurs van LIV Hypotheken & Verzekeringen weten precies hoe een nieuwbouwtraject eruitziet en met welke extra kosten je rekening moet houden.

Ontdek LIV Hypotheken & Verzekeringen
4.6 uit 5

Blij met de begeleiding van Hans...

Vriendelijk en kundig

Hans Janssen makelaars, zeer vriendelijke en kundige wijze informatie en ondersteuning gegeven bij verkoop van onze woning. Wij zijn hen zeer dankbaar voor

Anoniem
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem
Geweldig!

In één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de goede communicatie en de zorgvuldigheid waarop de makelaar heeft gehandeld. En natuurlijk met de snelle verkoop van ons huis. Wij melden ons graag weer.

Elise Janssen
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem
Verkoopproces was uitstekend!

Contact was vriendelijk en professioneel. Vragen werden steeds vlot en goed beantwoord. Verkoopproces was uitstekend en leidde tot een snelle verkoop.

Anoniem
Zeker aan te bevelen!

Hartstikke fijn geholpen door het team van Hans Janssen , super snelle verkoop weten te realiseren. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Charlot Verheijen
Geweldig!

Eerlijk, degelijk, betrouwbaar, goed advies. Nakomen wat men beloofd . Gewoonweg een geweldig kantoor!

Piet Bougie
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem
Ga zo door

Ga zo door.

Annie Keller-Rensen
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven