Jouw makelaar in Wijchen.

Hans Janssen kent de regionale woningmarkt in Wijchen als geen ander en staat klaar om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen.

Medewerkers buiten

Staat jouw droomhuis in Wijchen?

Of je nou op zoek bent naar jouw droomhuis in Wijchen en omgeving of juist plannen hebt om je woning te verkopen, bij Hans Janssen staan we voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring, lokale marktkennis en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je altijd goed geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken. En dat is wel zo prettig in een voortdurend bewegende markt. Kom eens langs voor een vrijblijvende eerste kennismaking, we horen graag hoe jouw huidige woonsituatie eruitziet en wat je toekomstplannen zijn.
Collega bellend buiten

Wonen in Wijchen met een aankoopmakelaar van Hans

Onder de huidige marktcondities kan het zoeken naar een nieuw huis in Wijchen een uitdagende onderneming zijn. Als aankoopmakelaar zijn wij jouw gids in de zoektocht naar het perfecte thuis. We luisteren naar je wensen en behoeften en zetten onze expertise in om je te helpen bij het vinden en aankopen van jouw ideale woning.

Met ons aan jouw zijde mis je geen enkele kans en ben je verzekerd van een eerlijke prijs!

Kennismaken

Verkoop je huis in
Wijchen zorgeloos
en efficiënt

Het verkopen van jouw woning is een grote stap. Bij Hans Janssen Makelaars Wijchen begrijpen we dat en zetten we ons volledig in om dit proces voor jou zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Van de voorbereiding en presentatie tot aan de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop, wij begeleiden je bij elke stap.

Met onze professionele marketingstrategieën en uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient en verkocht wordt tegen de beste voorwaarden.

Verkoopgesprek plannen

Een fris team van experts

Foto van Diederik Sloot
Diederik Sloot
Makelaar RMT
Medewerker Lotte Jansen
Lotte Jansen
Makelaar KRMT
Medewerker Chiel Burgers
Chiel Burgers
Directeur
medewerker portretfoto Maud
Maud Eeren
Makelaar RM
Foto van Michelle Daemen
Michelle Daemen
Klantmanager Makelaardij Wonen
Medewerker Caroline de Jong
Caroline de Jong
Assistent Makelaar
Medewerker Imke Booijink
Imke Booijink
Assistent Makelaar
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang als eerste updates over bestaande bouw en nieuwbouw.

Wonen, feesten en recreëren in Wijchen

In de wijdse omgeving Nijmegen is het – voor jong en oud – aangenaam wonen in Wijchen. Wijchen is een gezellig dorp met een levendig centrum, waar verschillende winkels, horeca en o.a. een bioscoop is gevestigd.

Daarnaast beschikt Wijchen over een rijk cultureel erfgoed, waarvan Het Kasteel van Wijchen direct in het oog springt. Het kasteel trekt veel bezoekers en wordt o.a. gebruikt als trouwlocatie en als decor voor diverse festiviteiten, zoals de bekende Kasteelfeesten.

Ook qua recreatie kun je in Wijchen je hart ophalen. Zo heb je Het Wijchens Meer, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en het drukbezochte Recreatiegebied Berendonck, waar je kunt zwemmen, golfen en watersporten. Voor de sauna en wellness liefhebbers is hier tevens het resort Thermen Berendonck. Bekende terugkerende evenementen zijn dancefestival Emporium en, wat meer lokaal, de Wijchense Kermis.

Actief als makelaar in Wijchen en omstreken

De gemeente Wijchen telt meer dan 41.000 inwoners en bestaat naast Wijchen uit zeven (dorps)kernen, waarbinnen Hans Janssen vanzelfsprekend ook als makelaar, adviseur en taxateur actief is:

  • Bergharen
  • Batenburg
  • Hernen
  • Leur
  • Wijchen buitengebied
  • Balgoij
  • Niftrik

Vertrouwd dichtbij

De deur staat altijd voor je open.

Afbeelding kasteel in Wijchen
Wijchen Touwslagersbaan 89 6602 AJ Wijchen

Waarom kies jij voor Hans?

Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

Specialisme

Onze experts in Wijchen hebben een onschatbare kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

Afbeelding wijk in Beuningen
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Wijchen.