Dit hebben onze klanten ervaren...

4.7 uit 5
Geweldig!

In één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de goede communicatie en de zorgvuldigheid waarop de makelaar heeft gehandeld. En natuurlijk met de snelle verkoop van ons huis. Wij melden ons graag weer.

Elise Janssen
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem
Geweldig!

Eerlijk, degelijk, betrouwbaar, goed advies. Nakomen wat men beloofd . Gewoonweg een geweldig kantoor!

Piet Bougie
Zeker aan te bevelen!

Hartstikke fijn geholpen door het team van Hans Janssen , super snelle verkoop weten te realiseren. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Charlot Verheijen
Ga zo door

Ga zo door.

Annie Keller-Rensen
Doortastende makelaar

Alweer de derde keer dat wij te maken hadden met Twan van Hans Janssen. Opnieuw een zeer positieve ervaring met deze vriendelijke, zakelijke en doortastende makelaar.

Anoniem
Prima begeleiding

Prima begeleiding van zowel de makelaar als het kantoor. Enige minpunt was de snel veranderde huizenmarkt, waar de makelaar natuurlijk niets aan kan doen.

Anoniem
Prettige samenwerking

Prettige samenwerking. Goede uitleg gehad over het proces en alle geduld met ons omdat het nog wel een tijd duurde vanaf de opdracht tot en met het moment dat we daadwerkelijk de woning in de markt wilden zetten. Ook tijdens de verkoop periode prettige terugkoppeling en tips gehad naar aanleiding van de bezichtigingen.

Anoniem
Zeer zorgvuldige communicatie

Heel erg fijn contact onderhouden, ons verkooptraject was soms best lastig door externe omstandigheden en daar is door de makelaar heel soepel mee omgegaan. Zeer tevreden met de werkwijze, zeer zorgvuldige communicatie en constructieve probleemoplossing. En onze contactpersoon was vooral ook heel kundig, attent en zorgvuldig in de begeleiding van het traject van de verkoop. Bij waarneming heel prettig met de andere makelaars kunnen schakelen.

Anoniem
Aan te raden!

Wij zijn ontzettend tevreden met Lilian. Vanaf het eerste moment heeft ze ons een goed gevoel gegeven en dit is alleen maar versterkt gedurende het proces. Constant er bovenop zitten, altijd bereikbaar, kundig advies en net even die extra stap zetten. Ook buiten het feitelijke verkoopproces heeft ze ons geholpen waar ze kon met bijkomende zaken. Nogmaals bedankt Lilian voor je kennis en kunde en de gemakkelijke communicatie onderling. Uiteraard zijn wij super blij met de opbrengst van ons appartement. Wij zouden en zullen jou en Hans Janssen aan iedereen aanraden!

P Groot
Buitengewoon tevreden

Over het gehele proces van 1e contact tot verkoop zijm wij buitengewoon tevreden.
Snelle en adequate reactie van Twan op onze vragen.

Ingrid van Uden
Goed is goed

geen suggestie

John Hendriks
Gemotiveerd, enthousiast, communicatief en zakelijk

Gemotiveerd, enthousiast, communicatief en zakelijk: makelaar Twan van Laanen.
Ondersteund door een professioneel team van Hans Janssen makelaars.
Kortom, een top-makelaardij!

Anoniem
Van alle markten thuis

Makelaar Diederik is van alle markten thuis en zeker van de woningmarkt

Marco Theunissen
Wij helpen je graag

Zowel de eerste afspraak op locatie als de verdere contacten met Audrey en Maud waren prettig.
Zeker nu er zoveel documentatie nodig is alvorens je tot verkoop kan overgaan. Dan is een verhelderend telefoontje of bezoek wel ondersteunend.

Harrie van Casteren
Twan, een aanrader

Twan is een hele leuke en goede makelaar, die erg snel reageert op vragen. Hij heeft in zeer korte tijd ons huis verkocht. Een aanrader!

Mevr. Jacqueline Smits-Alstadt
Komt goed

De makelaar was duidelijk, toegankelijk, straalde vertrouwen uit (komt goed), vriendelijk, nuchter, deskundig en kon heel goed onderbouwen waarom in zijn visie bepaalde keuzes verstandig of onverstandig waren.
Makelaarskantoor was ook goed bereikbaar, mocht de makelaar zelf even niet bereikbaar zijn. Wij kijken zeer tevreden terug op ons proces.

Karin van Hunsel
Verrassend goed

verrassend goed.
prima aanpak en uitstekende onderhandeling gevoerd. wij waren in 1e instantie zelf wat ongeduldig over de doorlooptijden in het procesmaar dat is goed gemanaged.

Anoniem
Vriendelijk en kundig

Hans Janssen makelaars, zeer vriendelijke en kundige wijze informatie en ondersteuning gegeven bij verkoop van onze woning. Wij zijn hen zeer dankbaar voor

Anoniem
Verkoopproces was uitstekend!

Contact was vriendelijk en professioneel. Vragen werden steeds vlot en goed beantwoord. Verkoopproces was uitstekend en leidde tot een snelle verkoop.

Anoniem
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven
Betrokken & actief

Zeer betrokken en actief, goed bereikbaar, reageert snel op vragen, verder geen andere opmerkingen.

Anoniem
Professionele ondersteuning

Zeer prettige en constructieve samenwerking waarbij zowel de verkoper maar mijn inziens ook de koper op een professionele manier ondersteund worden.

Anoniem
Erg prettig

Lotte kwam langs voor het intakegesprek. Direct had ik een goed gevoel bij haar en weet waar ze over praat. Gaf antwoorden waar ik iets aan had. Ook heb ik nog even getwijfeld en kon ik dit prima met haar delen en toonde begrip. Ze is niet alleen een goede makelaar, maar ook op menselijke maat een erg prettig persoon!

Meriam Derks
Deskundig & klantvriendelijk

Wij zijn erg blij met de deskundigheid & klantvriendelijkheid van Caroline de Jong. Haar prettige en vriendelijke communicatie is zeker een kwaliteit. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet.

Anoniem
Deskundig, professioneel en klantvriendelijk

Onze makelaar was deskundig, professioneel en klantvriendelijk. Was op de hoogte van de marktwerking in onze regio e/o en paste onze wensen daarop aan. Kortom, bij een eerstvolgende verkoop of aankoop van een woning zou ik met deze makelaar Hans Janssen in zee gaan.

Wim Hermans
Goed en eerlijk advies

Mark heeft ons goed geadviseerd! Hij is eerlijk en to the point. Mark en Lotte kwamen voor iedere bezichtiging ruim op tijd naar onze woning. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop!

Dhr. Melssen
Heel tevreden

Ben heel tevreden over Hans Janssen makelaar

Karin Cornelisse
Aardig en deskundig

Kort maar krachtig, met de juiste informatie
Complimenten aan Lotte maar ook aan Mark,aardig en deskundig

Dhr. tom kolber
So far so good

Tot nu toe (woning eerste dag op funda) zijn wij zeer te vrede over de aanpak, eerlijke communicatie en uitstekende bereikbaarheid.

Gerard Buil
Aanrader!

Superfijn en persoonlijk contact en goede begeleiding bij onervaren kopers en verkopers. Aan te raden!

Mevr. Feliks
Toppie!

Helemaal top

A.M.P. som -arts
Zeer prettig

Wij hebben het contact zowel met de makelaar als met kantoor als zeer prettig ervaren. Hoewel het voor hen dagelijks werk is zijn ze erg betrokken.

Anoniem
Goed

Goed contact. Verstand van zaken. Begreep onze situatie en dacht goed mee. Goed overleg. Neemt zaken uit handen.

Mevr. Karin Linders