Reviews > Hans Janssen

Dit hebben onze klanten ervaren...

4.6 uit 5
Prima begeleiding

Prima begeleiding van zowel de makelaar als het kantoor. Enige minpunt was de snel veranderde huizenmarkt, waar de makelaar natuurlijk niets aan kan doen.

Anoniem , Nijmegen
Deskundig, professioneel en klantvriendelijk

Onze makelaar was deskundig, professioneel en klantvriendelijk. Was op de hoogte van de marktwerking in onze regio e/o en paste onze wensen daarop aan. Kortom, bij een eerstvolgende verkoop of aankoop van een woning zou ik met deze makelaar Hans Janssen in zee gaan.

Wim Hermans , Beuningen
Prettige samenwerking

Prettige samenwerking. Goede uitleg gehad over het proces en alle geduld met ons omdat het nog wel een tijd duurde vanaf de opdracht tot en met het moment dat we daadwerkelijk de woning in de markt wilden zetten. Ook tijdens de verkoop periode prettige terugkoppeling en tips gehad naar aanleiding van de bezichtigingen.

Anoniem , Beuningen
Professionele ondersteuning

Zeer prettige en constructieve samenwerking waarbij zowel de verkoper maar mijn inziens ook de koper op een professionele manier ondersteund worden.

Anoniem , Wijchen
Betrokken & actief

Zeer betrokken en actief, goed bereikbaar, reageert snel op vragen, verder geen andere opmerkingen.

Anoniem , Wijchen
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem , Nijmegen
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven , Nijmegen
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem , Wijchen
Verkoopproces was uitstekend!

Contact was vriendelijk en professioneel. Vragen werden steeds vlot en goed beantwoord. Verkoopproces was uitstekend en leidde tot een snelle verkoop.

Anoniem , Beuningen
Vriendelijk en kundig

Hans Janssen makelaars, zeer vriendelijke en kundige wijze informatie en ondersteuning gegeven bij verkoop van onze woning. Wij zijn hen zeer dankbaar voor

Anoniem , Beuningen
Deskundig & klantvriendelijk

Wij zijn erg blij met de deskundigheid & klantvriendelijkheid van Caroline de Jong. Haar prettige en vriendelijke communicatie is zeker een kwaliteit. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet.

Anoniem , Nijmegen
Aan te raden!

Wij zijn ontzettend tevreden met Lilian. Vanaf het eerste moment heeft ze ons een goed gevoel gegeven en dit is alleen maar versterkt gedurende het proces. Constant er bovenop zitten, altijd bereikbaar, kundig advies en net even die extra stap zetten. Ook buiten het feitelijke verkoopproces heeft ze ons geholpen waar ze kon met bijkomende zaken. Nogmaals bedankt Lilian voor je kennis en kunde en de gemakkelijke communicatie onderling. Uiteraard zijn wij super blij met de opbrengst van ons appartement. Wij zouden en zullen jou en Hans Janssen aan iedereen aanraden!

P Groot , Nijmegen
Zeer zorgvuldige communicatie

Heel erg fijn contact onderhouden, ons verkooptraject was soms best lastig door externe omstandigheden en daar is door de makelaar heel soepel mee omgegaan. Zeer tevreden met de werkwijze, zeer zorgvuldige communicatie en constructieve probleemoplossing. En onze contactpersoon was vooral ook heel kundig, attent en zorgvuldig in de begeleiding van het traject van de verkoop. Bij waarneming heel prettig met de andere makelaars kunnen schakelen.

Anoniem , Wijchen
Erg prettig

Lotte kwam langs voor het intakegesprek. Direct had ik een goed gevoel bij haar en weet waar ze over praat. Gaf antwoorden waar ik iets aan had. Ook heb ik nog even getwijfeld en kon ik dit prima met haar delen en toonde begrip. Ze is niet alleen een goede makelaar, maar ook op menselijke maat een erg prettig persoon!

Meriam Derks , Beuningen
Doortastende makelaar

Alweer de derde keer dat wij te maken hadden met Twan van Hans Janssen. Opnieuw een zeer positieve ervaring met deze vriendelijke, zakelijke en doortastende makelaar.

Anoniem , Nijmegen
Geweldig!

Eerlijk, degelijk, betrouwbaar, goed advies. Nakomen wat men beloofd . Gewoonweg een geweldig kantoor!

Piet Bougie , Nijmegen
Zeker aan te bevelen!

Hartstikke fijn geholpen door het team van Hans Janssen , super snelle verkoop weten te realiseren. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Charlot Verheijen , Nijmegen
Ga zo door

Ga zo door.

Annie Keller-Rensen , Nijmegen
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem , Nijmegen
Geweldig!

In één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de goede communicatie en de zorgvuldigheid waarop de makelaar heeft gehandeld. En natuurlijk met de snelle verkoop van ons huis. Wij melden ons graag weer.

Elise Janssen , Nijmegen