Spot ons, maak een selfie & wij doneren!

30 november 2023

Heb je onze nieuwe ‘te koop’ en ‘verkocht’ borden al opgemerkt? Goed nieuws! Onze borden zijn deze weken niet alleen een teken van nieuwe kansen op de woningmarkt, maar ook een symbool van hoop en steun in de strijd tegen ALS. Jij kunt ons helpen om een groot verschil te maken!

Hoe werkt het? Wanneer je een van onze ‘te koop’ of ‘verkocht’ borden tegenkomt, pak dan je smartphone, maak een vrolijke selfie met het bord duidelijk in beeld en stuur deze naar ons op via het onderstaande formulier.
Voor elke selfie die we ontvangen tussen 1 december en 20 december, doneren wij € 25,- aan 3FM Serious Request!*

Dus trek eropuit, houd je ogen open voor onze ‘te koop’ en ‘verkocht’ borden, laat je selfie-skills zien en lever hierdoor automatisch een mooie bijdrage aan het goede doel.

Laten we samen lachen, delen en doneren voor de strijd tegen ALS – Serious Request 2023!

Wil je deze actie nog extra steunen? Klik dan hier!

 

Upload hier je selfie
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Naam

Wil je alle updates ontvangen over deze en andere acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!
(Vereist)

 

* De actie loopt van vrijdag 1 december 2023 tot en met woensdag 20 december 2023. Maximaal één selfie per persoon. Door deel te nemen aan de actie stem je er mee in dat foto’s kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Hans Janssen Makelaars is niet aansprakelijk voor eventuele opmaak-, druk- of typefouten en behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.