Datum start verkoop Benedenerf fase 1 Lent bekend!

Benedenerf
22 maart 2024

Tussen het door een gracht omzoomde Fort Beneden Lent en Spiegelhof, ligt Benedenerf. Aan het recreatieve landschap langs de spiegelwaal en eiland Veur Lent, is dit één van de allermooiste plekken van Nijmegen, waar je straks kan wonen! In de afgelopen tijd is er veel uitgezocht, alle puntjes zijn op de i gezet, wat betekent dat de verkoop van de eerste fase binnenkort kan starten.

Noteer in je agenda
– Start inschrijfperiode: 27 maart om 14.00 uur
– Start verkoop event: 27 maart van 18.30 tot 20.30 uur
– Sluit inschrijfperiode: 3 april 14.00 uur
– Uitslag toewijzing: 4 april om 14.00 uur

Start inschrijfperiode
Op 27 maart vanaf 14.00 uur kun je je inschrijven voor maximaal 5 bouwnummers in Benedenerf fase 1. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod op de projectwebsite. Vergeet niet je financiële check te uploaden bij je inschrijving.

Einde inschrijfperiode
Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je wil. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 3 april 14.00 uur, daarna sluit de inschrijfperiode.

Wel of geen woning?
Op 4 april om 14.00 uur kun je in je persoonlijke account op de website en via de mail zien of je een optie op een woning hebt of dat je reserve kandidaat bent.

Vragen? Kom naar het start verkoop event!
Heb je, na het bestuderen van de website en alle verkoopdocumenten die voor start verkoop online worden gezet, toch nog vragen? Dan kun je die persoonlijk komen stellen op 27 maart tussen 18.30 en 20.30 uur. We staan voor je klaar met heel team verkoop, de makelaars, financieel adviseurs, de ontwikkelaar en de aannemer.

Locatie:
Historische Tuinderij Warmoes
Griftdijk Noord 11 te Nijmegen

Aanmelden is niet nodig, tot dan!