Een trotste terugblik op 2023!

Terugblik afbeelding 2023
12 februari 2024

Het jaar 2023 was voor de Hans Janssen Groep een jaar vol dynamiek, groei en betrokkenheid. We nemen je graag mee in een reeks aan mijlpalen, gebeurtenissen en evenementen van het afgelopen jaar.

En we vallen maar meteen met de deur in huis want ook in 2023 zijn wij als Hans Janssen Groep de grootste in nieuwbouw en bestaande bouw in onze regio. Onze ambitie is natuurlijk nog groter en dat betekent dat we in 2024 blijven bouwen aan onze passie, het creëren van woongeluk en het overtreffen van verwachtingen.

2023 was ook het jaar waarin we ons merk een nieuwe look en feel gaven. Met een rebranding van ons merk en de livegang van onze nieuwe website hebben we onze visie en missie opnieuw gedefinieerd en een platform gecreëerd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Op de Verkopersavond van 13 april 2023 transformeerden wij het LIV Woonbelevingscentrum in een hotspot voor woningverkopers, waar onze deskundigen de laatste stand van zaken over de woningmarkt, de ins en outs van overbruggingshypotheken en de ontwikkelingen van duurzaamheid en energielabels deelden. Een erg waardevolle avond met veel advies voor een succesvol verkoopproces.

Een studiereis naar Den Haag, Rotterdam en Delft met zakelijke relaties bleek een bron van inspiratie en een kans om te leren van een van de meest dynamische steden van Nederland. We bezochten innovatieve projecten die ons nieuwe inzichten gaven die we in onze eigen praktijken konden toepassen.

Het WoonEvent op 28 oktober 2023 was een ander hoogtepunt waar we met trots op terugkijken. Met ongeveer 1.200 bezoekers en meer dan 20 partijen en ontwikkelaars was het een super inspirerende dag vol informatie over alle nieuwbouwplannen uit de regio, financiële mogelijkheden en de nieuwste woontrends. Blijf ons vooral volgen voor een nieuwe editie van het WoonEvent of andere toekomstige evenementen.

Een sportdag met het personeel met activiteiten als boogschieten, boksen en padellen, zorgde voor een geweldige teamgeest en veel plezier. Een dag die vol in het teken stond van verbintenis en vitaliteit. Daarnaast brachten ook Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar op 5 december een bezoek aan onze organisatie, dat was met veel plezier zoals je op de foto kunt zien!

Een bijzonder moment was onze actie voor 3FM Serious Request, die resulteerde in een mooie donatie voor het goede doel. Onze creatieve en enthousiaste inzet trok de aandacht en leidde tot een debuut op de radio, waar we ons verhaal mochten delen en de impact van onze inspanningen konden vergroten.

We kijken met veel trots terug op 2023 en zijn vastberaden deze positiviteit dit jaar door te zetten. Op naar een nog succesvoller 2024!

Deelnemen aan ons succesvoller 2024? Laat het ons weten, wij staan open voor leuke initiatieven en samenwerkingen!