Even geen Open Huizen Dag

In deze periode is het eigenlijk tijd voor de NVM Open Huizen Dag, wanneer veel koophuizen zonder afspraak zijn te bezoeken. Het coronavirus heeft echter een streep door deze populaire traditie getrokken. De volgende editie staat gepland op 3 oktober 2020.

Droomhuis bekijken

Een terecht besluit in deze bizarre tijden. We moeten contact met z’n allen beperken en een dag de voordeur openzetten, past hier niet bij. Toch wil dit niet zeggen dat er nu geen ruimte is om je mogelijke nieuwe huis alsnog van binnen te bekijken. Wij staan altijd klaar om met jou samen de mogelijkheden te bespreken.

Geen handje

Geen Open Huizen Dag dus, maar in overleg maken wij vooralsnog wel afspraken. Vanzelfsprekend worden tijdens een afspraak alle regels rond het coronavirus in acht genomen om besmetting te voorkomen. Een handje geven is er niet bij en de anderhalve meter afstand houden, wordt absoluut in acht genomen. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Benieuwd welke maatregelen wij exact nemen, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Lage rente

Hoewel de koop of verkoop van een nieuw huis nu misschien niet voor iedereen prioriteit heeft, is er nog steeds veel activiteit op de huizenmarkt. Er zijn immers allerlei redenen waarom iemand een huis zoekt of verkoopt, redenen waarbij wachten soms geen optie is. Of omdat je net nu dat huis dat je al lang in de ‘smiezen’ had voorbij ziet komen op onze site of op Funda.

Altijd bereikbaar

Weet daarom dat wij ook nu voor je klaar staan om je te helpen bij koop of verkoop. Ons kantoor is telefonisch of via onze website altijd bereikbaar om een afspraak te maken. Mogelijk dat de deur iets minder vaak open staat in deze ongekende tijden, maar wie van te voren belt of e-mailt kan altijd gebruik maken van onze expertise en dienstverlening, inclusief onze bekende garanties.

24 maart 2020