Huizen kijken zonder afspraak: Open Huizen Dag op 5 oktober – Hans Janssen Nijmegen

Huizen kijken zonder afspraak: Open Huizen Dag op 5 oktober

Aanstaande zaterdag, 5 oktober, zijn veel te koop staande woningen zonder afspraak te bezichtigen. Dan is het namelijk Open Huizen Dag. Op onze website zie je welke huizen meedoen. Hier word je tussen 11 en 15 uur hartelijk ontvangen voor een bezichtiging.

Efficiënt

Zonder afspraak huizen bekijken, kan heel efficiënt zijn. Zeker wanneer je meerdere huizen op het oog hebt en al helemaal als je buiten je eigen stad of dorp zoekt. Wie goed plant, haalt het maximale uit de Open Huizen Dag. Begin daarom met een bezoekje aan onze woningaanbodpagina’s. Hier staat duidelijk aangegeven bij welke huizen je gewoon kunt aanbellen voor een bezichtiging. De huiseigenaren leiden je rond en beantwoorden alle vragen. Zijn deze zo specialistisch dat de huiseigenaar het ook even niet weet, dan kun je vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn tijdens de Open Huizen Dag goed bereikbaar.

Routeplanner

Het kan bovendien geen kwaad om alle huizen even via Google Maps of een andere routeplanner met elkaar te ‘verbinden’ zodat je weet wat de meest optimale route is langs de geselecteerde huizen. Dan weet je ook hoe lang je ergens binnen kunt kijken om de tijd tussen 11 en 15 uur goed te benutten. Een belangrijke tip: maak foto’s en aantekeningen, meet ruimtes op. Dan kun je deze later thuis gemakkelijk bekijken en onderling vergelijken, mocht je meerdere huizen hebben bezocht. Nog een tip: loop ook even door de buurt om te voelen of het huis en zijn omgeving bij je passen.

Loop gerust binnen

Tot slot willen wij je graag wijzen op onze Garantiemakelaar aankoopgaranties. Deze staan uitgebreid omschreven op onze website en maken duidelijk dat wij er ook voor jou als koper zijn. En loop gerust bij ons binnen, ook voor vragen over bijvoorbeeld toekomstige ontwikkelingen in de omgeving waar je wilt gaan wonen.

01 oktober 2019