Je huis verkopen, wat kost dat eigenlijk? – Hans Janssen Nijmegen

Je huis verkopen, wat kost dat eigenlijk?

Denk jij erover na om je huis te verkopen en ben je benieuwd wat het kost om een makelaar in te schakelen? Een Garantiemakelaar kan het inzichtelijk voor je maken.

Een zorgeloze verkoop

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wil natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Een Garantiemakelaar kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt. En de kosten? Die zijn bij ons transparant en duidelijk.

Keuzes maken

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Je moet de juiste prijs bepalen, de juiste verkoopstrategie uitstippelen er moeten professionele foto’s gemaakt worden enzovoorts. En als de woning eenmaal in de verkoop staat moet de woning bezichtigd worden, moet er worden onderhandeld en een koopcontract worden opgesteld en afgehandeld. Zaken die je zelf waarschijnlijk niet dagelijks doet. Wij helpen je graag!

Vrijblijvend weten wat je huis verkopen kost?

Wil je vrijblijvend weten wat de verkoop van jouw huis bij een Garantiemakelaar zou kosten? Dan kun je heel simpel bij ons een indicatie aanvragen. Je hoeft enkel maar een paar gegevens in te vullen. Bij vragen staan we jou natuurlijk graag te woord, bel ons gerust op 024- 3 244 244!

Vraag hier eenvoudig een indicatie aan.

 

 

03 november 2020