Nieuw project in aantocht! Kraanbaan

Impressie Kraanbaan
05 maart 2024

Binnenkort gaan de eerste 28 woningen van project ‘Kraanbaan’ in Beneden-Leeuwen in verkoop. Kraanbaan wordt een heerlijke plek om te wonen, te leven en te beleven met een keuze uit royale appartementen, bijzondere loftwoningen en luxueuze watervilla’s. Voor de verkoop van fase 1 wordt een verkoopbijeenkomst ingepland waarna je je online kan inschrijven voor jouw voorkeur. Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

De historie komt tot leven
Stoere woonblokken in een ruig rivierenlandschap; dát is wat je mag verwachten van project Kraanbaan. Verdeeld over drie fases komen er in totaal 63 woningen aan de Waalbanddijk, direct aan de nevengeul van de Waal. Het nieuwbouwproject is vernoemd naar de monumentale laad- en loskraan naast het oude pakhuis ‘De Klef’. Zowel de kraan als het pakhuis zijn industrieel erfgoed en krijgen als beschermd monument een prominente plaats en functie in het project. In het project Kraanbaan komt de historie weer tot leven, maar dan met een moderne twist!

Drie fases, verschillende woningtypen
Het project ‘Kraanbaan’ wordt in circa drie fases getransformeerd tot een dynamisch woon- en leefgebied, uniek voor Beneden-Leeuwen en de regio. Fase 1 omvat 28 woningen. In gebouw De Werf komen 6 royale appartementen met buitenruimte, verdeeld over 3 woonlagen. In gebouw Het Schip komen 22 3-kamerappartementen met buitenruimte in verschillende varianten. De verkoop van de appartementen in De Pakhuizen, de loftwoningen in De Klef en de watervilla’s volgt later. Voor alle woonblokken geldt dat je je auto in het souterrain of op eigen terrein kunt parkeren.

Energiezuinig en duurzaam wonen
In de woningen van project Kraanbaan wordt veel aandacht besteed aan energiezuinig en duurzaam wonen. Je woning wordt gasloos opgeleverd en uitgevoerd met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp waarbij vloerverwarming zorgt voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. Door daarbij gebruik te maken van duurzame bouwmaterialen en goede isolatie en ventilatie ben je verzekerd van een lekker lage energierekening en optimaal wooncomfort. BENG is de norm, energielabel A+++.

Een fijne woonplek
Project Kraanbaan ligt aan de rand van het gezellige Gelderse dorpje Beneden-Leeuwen in het Land van Maas en Waal. Dit mooie gebied zal je verrassen: imponerende dijken, rustgevende wandel- en fietsroutes en idyllische dorpjes geven de streek een nostalgisch karakter. In de buurt vind je heerlijke recreatiegebieden aan het water waar je lekker kunt uitblazen. Of breng een bezoek aan Maasbommel, de kleinste Hanzestad van Nederland. In de omgeving van Kraanbaan is altijd wel wat te zien, te doen en te beleven.

Groen en waterrijk 
In de plannen voor project Kraanbaan staat de fraaie natuurlijke omgeving centraal. Vanuit alle woningen beleef je de rivier en het uiterwaardenlandschap in al hun pracht. Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en beleef het landschap in al zijn puurheid. Ontdek idyllische stadjes, struin door buitenpolders en bloeiende fruitboomgaarden en laat je verrassen door boomrijke eilandjes en historische kastelen.

Doe een financieringscheck
Voor de start verkoop van fase 1 van project Kraanbaan zal een verkoopbijeenkomstgeorganiseerd worden. Inschrijven als belangstellende kan nu al. Het is slim om, voordat de verkoop start, al een financieringscheck uit te laten voeren. Dat document kun je uploaden op het moment dat je je officieel inschrijft voor een woning. Met een financieringsverklaring, opgemaakt door een erkend financieel adviseur, maak je meer kans op de woning van je voorkeur.
Voor deskundig advies over het financieren van een nieuwbouwhypotheek, ben je bij LIV Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres. Hun ruime ervaring zorgt ervoor dat ze je als geen ander van passend advies kunnen voorzien.

Vraag hier direct een financieringsbelofte aan

Schrijf je in als belangstellende
Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom project Kraanbaan? Maak dan een persoonlijk account aan op de projectwebsite. Je wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en je hoort het als eerste op het moment dat de woningen officieel in verkoop gaan.

Heb je op dit moment nog vragen? Neen dan gerust contact met ons op via 024 – 6 790 921 of nieuwbouw@hansjanssen.nl.