Levensloopbestendig wonen? Nu nog enkele woningen beschikbaar!

afbeelding van volwassen man en vrouw op houten bankje met hond.
24 november 2023

Wanneer het moment aanbreekt dat de kinderen het huis verlaten en je merkt dat je huidige woning en tuin te ruim bemeten zijn, bieden de onderstaande laatste beschikbare levensloopbestendige woningen een uitstekend alternatief.

Nieuwbouwproject Robijnlaan Cuijk
Ontdek hier
de laatste beschikbare levensloopbestendige woningen in nieuwbouwproject Robijnlaan Cuijk.

De levensloopbestendige woningen in Robijnlaan Cuijk zijn voorzien van alle gemakken op de begane grond, inclusief een slaap- en badkamer, waardoor de noodzaak om trappen te beklimmen verleden tijd is. We presenteren diverse opties om de woning naar wens aan te passen, met extra leefruimte beneden of misschien een extra doucheruimte boven. Daarnaast zijn de woningen standaard energieneutraal, wat niet alleen ten goede komt aan het milieu, maar ook aan je financiën.

De voordelen op een rij:

  • Standaard energieneutraal met een energielabel van A++++
  • Vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping
  • Slaap- en badkamer gesitueerd op de begane grond
  • Ruime parkeermogelijkheden in de openbare ruimte
  • Woonkamer met uitzicht op de straat
  • Achtertuin voorzien van een berging en een achterom
  • Overvloedige lichtinval dankzij grote raampartijen
  • Verschillende mogelijkheden voor indeling en uitbreiding

Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Carmelveste Boxmeer
Er zijn nog maar vier levensloopbestendige huizen in Carmelveste beschikbaar (bouwnummer 5, 13, 15 en 16).
Daarnaast geldt er momenteel ook de actie: dit jaar kopen = tot 1 april 2024 geen dubbele woonlasten! Grondkosten en vervallen bouwtermijnen zijn dan tot 1 april 2024 rentevrij. Grijp je kans voor een nieuwbouwwoning in het centrum van Boxmeer. Ontdek hier.

Met een woonoppervlak dat uiteenloopt van ongeveer 117 m² tot een royale 162 m² beschikt elk levensloopbestendig huis van Carmelveste over een compleet woonprogramma met een slaap- en badkamer op de begane grond voor optimaal gemak. Voor gezinnen met meerdere leden of voor de ontvangst van gasten is er op de eerste etage voldoende ruimte voor extra slaapkamers of de mogelijkheid deze naar wens te creëren.

De meeste van deze woningen zijn uitgerust met een tuingerichte woonkeuken, waar je via openslaande deuren direct de tuin in stapt. Kiezen voor een levensloopbestendige woning betekent niet dat je inlevert op leefruimte. Integendeel, al je extra spullen berg je eenvoudig op in de ruime inpandige berging. Deze woningen zijn ontworpen met het oog op een comfortabele toekomst, waarbij je voorbereid bent op alle levensfasen.

Nieuwbouwproject Appelhoek Alphen
De laatste levensloopwoning type Maribelle van Nieuwbouwproject Appelhoek Alphen is nog beschikbaar! 

De woningen in Appelhoek zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak voor de bewoners. Op de begane grond vind je een royale woonkamer, badkamer en slaapkamer. Voor toegang tot de eerste verdieping is er een trap. Standaard is er een slaapkamer en een opbergruimte op de eerste verdieping, maar er is flexibiliteit in de indeling. Bovendien beschikt Maribelle over een vliering met extra opslagruimte in de nok van het huis. Met een eigen oprit parkeer je gemakkelijk vlak bij je voordeur. Ontdek de woning hier.