Nog even geduld: laatste ontwikkelingen Iris!

IRIS
05 februari 2024

Weer een stapje verder! De definitieve prijzen van Iris fase 1 zijn bekend.

Tijdens het drukbezochte ‘weet wat je kan’ event maandag 5 februari in het LIV Woonbelevingscentrum hebben vele belangstellenden de kans gegrepen om hun financiële mogelijkheden in kaart te brengen en de prachtige maquette van Iris te bewonderen!

Via de projectwebsite wordt er steeds meer informatie gedeeld. Bekijk de details van jouw droomwoning, zoals de prijzen, de voorlopige plattegronden en de afwerking.

Kon jij maandag niet bij het ‘weet wat je kan’ event zijn? Bekijk hier de definitieve prijzen van de eerste verkoopfase. De collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen helpen je graag jouw financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Vraag hier jouw financiële belofte aan!

Wil jij als een van de eersten horen wanneer de verkoop start? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite. Benieuwd hoe de toewijzingsprocedure straks in zijn werk gaat? Lees het hier!

Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dit uiteraard graag, wij zijn bereikbaar via 024 – 6 790 921 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl.