Pre-sale Lentse Pracht Nijmegen gestart!

Nieuwbouwproject Lentse Pracht
11 december 2023

De verkoop van nieuwbouwplan Lentse Pracht in Nijmegen komt steeds dichterbij! Om geïnteresseerden alvast goed te informeren over de 17 nieuwbouwwoningen wordt er gestart, in aanloop naar de officiële verkoop, met een pre-sale.

Zie je jezelf al wonen in een geschakelde villa of ben je juist geïnteresseerd in de herenhuizen? Maak dan nu tijdens de pre-sale alvast je voorkeur(en) kenbaar.

Een voorinschrijving geeft voorrang bij de definitieve inschrijving!

Pre-sale Lentse Pracht
Vanaf heden vind je op de projectwebsite per woningtype en bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo tref je de perceel- en woonoppervlaktes, de impressies, de plattegronden en een prijsindicatie.

Hoe werkt het?
– Maak een account aan op de projectwebsite onder het kopje ‘Aanmelden’
– Hierna kun je jouw voorkeuren aangeven voor een bouwnummer door op het hartje bij het bouwnummer te klikken

Let op: Maak je voorkeuren bij serieuze interesse zeker kenbaar! Je voorkeur voor een bepaalde woning of woningtype wordt namelijk meegewogen in de toewijzing na de definitieve inschrijving. Maak je interesse kenbaar voor woensdag 10 januari 2023 10:00 uur.

Over Lentse Pracht
Het project bestaat uit 17 exclusieve herenhuizen en geschakelde villa’s waarvan er 14 beschikbaar zijn voor verkoop. De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt.

Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen.

Start verkoop op 13 januari 2024

Op 13 januari 2024 is alle informatie compleet en zijn de definitieve prijzen vastgesteld. Deze informatie wordt geplaatst op www.lentsepracht-nijmegen.nl. Vanaf dat moment kun je je officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) bevestigen.

Oriënteer jij je straks liever op papier? Vanaf 13 januari is de fysieke verkoopdocumentatie af te halen of op te vragen bij de makelaar. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

T 024 – 6 790 921
E nieuwbouw@hansjanssen.nl