Roodhekkenpas-West Druten update mei 2024

AI Roodhekkenpas West
06 mei 2024

Op 20 februari 2024 startte de voorinschrijving van Roodhekkenpas-West op basis van de voorontwerpen. Er is goed nieuws, de architect heeft het definitieve ontwerp gereed.

Voorinschrijving
De voorinschrijving van de 36 energieneutrale koopwoningen van Roodhekkenpas-West loopt nog. Op de projectwebsite zijn nu de definitieve ontwerpen te bekijken. Je kunt je nog steeds voorinschrijven voor de bouwnummers van jouw keuze, dit geeft je een streepje voor bij de toewijzing bij de definitieve verkoop. Tijdens het verkoopproces wordt er bij de toewijzing van de woningen ook rekening gehouden met het moment van (voor)inschrijven. Zet je voorkeuren in je account en mis niks van het verkoopproces! Heb je nog geen account, schrijf je dan hier in.

Nieuws van de architect
Het ontwerp van de 36 woningen van Roodhekkenpas-West is getekend door Hans van Gompel, architect van CIER ARCHITECTEN uit Dongen. De woningen zijn nu uitgewerkt tot een Definitief Ontwerp (DO). In de verdere uitwerking naar de start verkoop kunnen de ontwerpen van de woningen en de inrichting van de buitenruimte nog wijzigen. Hans van Gompel licht vol enthousiasme het Definitieve Ontwerp toe in dit nieuwsartikel.

Verkoopprijzen en kenmerken
De definitieve verkoopprijs van de woningen wordt bij start verkoop bekend gemaakt. Op de projectwebsite vind je de woningplattegronden en overige informatie per bouwnummer terug.

Planning
De woningen worden naar verwachting in Q3 van 2024 in verkoop gebracht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite, zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Energieneutraal
Alle woningen worden standaard op basis van de ENG-norm (Energie Neutraal Gebouw) ontwikkeld en krijgen energielabel A++++. Energieneutraal betekent dat de energie die nodig is voor de standaard installaties van de woning, het gebouwgebonden energiegebruik, wordt opgewekt door de woning zelf.
De aanschaf van een woning met energielabel A++++ verhoogt de leencapaciteit en je krijgt mogelijk een voordeel op de hypotheekrente. Je hypotheekadviseur kan je hierover van informatie voorzien.

Liever eerst nog advies over je financiële mogelijkheden neem dan contact op met LIV hypotheken & verzekeringen en laat je hierover adviseren door jouw hypotheekadviseur. Onze collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen zijn gespecialiseerd in de aankoop van een nieuwbouwwoning en staan altijd voor je klaar.

Neem contact op

Vragen?
Heb je op dit moment nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 – 6 790 921 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl.