Start verkoop Lentse Pracht!

08 januari 2024

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Lentse Pracht gaat op zaterdag 13 januari a.s. officieel van start in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel. Je bent tussen 11:00 en 12:30 uur van harte welkom om binnen te lopen en je uitgebreid te laten informeren. De ontwikkelaar, aannemer en wij als makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
H
ierbij kun je gelijk de verkoopdocumentatie en de prijslijst in ontvangst nemen. Ook wordt de inschrijving en toewijzing verder toegelicht.

Zien we jou zaterdag de 13e?

Locatie:
Restaurant Zijdewinde
Waaldijk 28 Bemmel
Voldoende parkeergelegenheid

Naast het verkoopteam is ook LIV Hypotheken & Verzekeringen aanwezig, heb jij vragen met betrekking tot het financieren van jouw droomwoning? Zij beantwoorden jouw vragen graag.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 13 januari, 13:00 uur staat de verkoopinformatie ook op de projectwebsite.

Inschrijving pre-sale
Je kunt je nog tot woensdag 10 januari 10:00 uur inschrijven voor de pre-sale op de projectwebsite. Een voorinschrijving geeft je voorrang bij de definitieve inschrijving! Let op, je dient je bij de definitieve start verkoop nogmaals officieel in te schrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) te bevestigen.

Mochten er nog vragen zijn, neem contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor je!

T 024 – 6 790 921
E nieuwbouw@hansjanssen.nl