Vacature Makelaar

Ben jij een ervaren makelaar met oog voor kansen en een passie voor het vastgoed? Zie jij het als jouw missie om klanten te adviseren en begeleiden bij de aan- en verkoop van hun droomwoningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als expert op het gebied van de vastgoedmarkt ben jij dé persoon die onze klanten kunnen vertrouwen. Jij kent alle ins en outs van de woningmarkt en weet precies welke strategieën nodig zijn om de beste deals te sluiten. Jouw adviezen zijn goud waard en je haalt er voldoening uit om onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Jouw taak gaat verder dan alleen adviseren. Jij ziet kansen waar anderen ze misschien over het hoofd zien en weet deze feilloos te benutten. Met jouw ondernemende mindset en creatieve aanpak weet je altijd het maximale resultaat te halen.

Bij ons krijg je de vrijheid om jouw makelaarstalent ten volste te benutten. Je werkt zelfstandig, maar krijgt ook alle support en begeleiding die je nodig hebt. Samen met een hecht team van collega’s streven we naar succes en blijven we onszelf continu ontwikkelen.

Over ons
Hans Janssen Groep is een bedrijf dat in het hart authenticiteit ademt en betrokkenheid koestert. Onze integriteit en klantgerichtheid zijn niet alleen de basis van ons bestaan, maar ook onze belofte aan onze gewaardeerde klant.

Waarom kiezen klanten voor ons? Omdat wij begrijpen dat zakendoen meer is dan alleen transacties. Het gaat om relaties opbouwen, om vertrouwen winnen en behouden. Wij zijn er voor de klant op de momenten dat zij ons nodig hebben en we zullen ons best doen om hun verwachtingen te overtreffen.

  • Heb jij minstens HBO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar relevante ervaring in de vastgoedsector?
  • Ben jij gecertificeerd Kandidaat of Register makelaar?
  • Ben jij 32-40 uur per week beschikbaar?

Ben jij de makelaar die wij zoeken? Wil jij samen met ons de vastgoedmarkt veroveren en klanten laten stralen van blijdschap? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Roxanne Poelen, HR Adviseur: r.poelen@hansjanssen.nl.
Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken: 06-39833182.

06 juli 2023