Wil jij centraal in Wijchen wonen? Bekijk nu het nieuwe project De Kraanvogel!

Nieuwbouwproject De Kraanvogel in Wijchen
22 januari 2024

Ben jij op zoek naar een woning in Wijchen? Bekijk het nieuwe project De Kraanvogel. Centraal in Wijchen vlak bij het levendige centrum wordt dit mooie nieuwbouwproject met 32 duurzame woningen gerealiseerd. Begin februari start de verkoop al. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Locatie:
Gelegen aan de Kraanvogelstraat ten noorden van het treinstation. Het verouderde bedrijventerrein wordt getransformeerd naar een duurzame nieuwe woonwijk met een breed aanbod aan koopwoningen.

Woningen:
De Kraanvogel krijgt een gevarieerd aanbod duurzame woningen. Bekijk hier het aanbod en verdiep je alvast in jouw favoriete woningtype.

Voorbereiden:
Heb jij interesse en wil jij je kansen op een woning vergroten? Check je financiële mogelijkheden. Het toevoegen van een financieringsbelofte tijdens je inschrijving vergroot je kansen bij de toewijzing. Met het bijvoegen van een financiële check bied jij jezelf en de verkopende partij zekerheid dat de financiering haalbaar is.
Neem contact op met LIV Hypotheken & Verzekeringen, zij hebben veel ervaring met het financieren van een hypotheek ten behoeve van een nieuwbouwwoning en kunnen daarom als geen ander passend advies geven.

Vraag hier direct een financieringsbelofte aan 

Mochten er nog vragen zijn, neem contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor je!

T 024 – 6 790 921
E nieuwbouw@hansjanssen.nl