Woningaanbod krimpt verder: wat betekent dit voor kopers en verkopers?

Nijmegen drone afbeelding
11 april 2024

Het vinden van een droomhuis wordt steeds uitdagender in de huidige woningmarkt. Volgens de laatste cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) droogt het woningaanbod verder op. Dit heeft zowel voor kopers als verkopers grote gevolgen.

Voor kopers betekent dit dat zij sneller moeten beslissen en vaak meer moeten betalen. De concurrentie is hevig en de prijzen blijven stijgen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en snel te kunnen schakelen. Voor verkopers lijkt dit positief nieuws, aangezien de vraag naar woningen hoog blijft en dit de verkoopprijzen ten goede komt.

Bij Hans Janssen Makelaars begrijpen we dat deze ontwikkelingen vragen oproepen. Wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het aan- of verkopen van jouw woning in deze dynamische markt. Onze experts volgen de trends op de voet en zorgen ervoor dat je de beste beslissingen kunt nemen.

Wil je meer weten over de huidige staat van het woningaanbod en de impact op de woningmarkt? Lees dan verder op de website van de NVM voor een diepgaande analyse van de laatste cijfers en trends. Lees het volledige artikel van NVM

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 024 – 3 244 244 of info@hansjanssen.nl.

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het navigeren door de huidige woningmarkt!