WoonEvent – 28 oktober 2023

25 oktober 2023

Op zoek naar jouw droomhuis? Kom gezellig langs!

De Woonbeurs van Nijmegen in een nieuw jasje: Het WoonEvent.
Vanaf dit jaar georganiseerd door Hans Janssen Makelaars en LIV Woonbelevingscentrum.

Tijdens het WoonEvent op 28 oktober van 11:00 – 15:00 uur vind je alle informatie over méér dan 50 nieuwbouwplannen binnen de regio. Kom in contact met de ontwikkelaars, schrijf je in voor jouw droomplan en word als eerste op de hoogte gesteld van de laatste updates. Ook staan er diverse experts klaar die je graag verder helpen op het gebied van wonen. Loop samen met ons door de inspiratiewoningen, bewonder verschillende keukens en badkamers of neem een kijkje in de slaapkamers en op zolder. Ervaar de ruimte en beleef je nieuwe thuis.

Daarnaast helpen we je tijdens het WoonEvent graag met de financiële mogelijkheden en planning voor je eventuele (nieuwbouw)woning. Of ontdek zelf hoe de financiering van je nieuwbouwwoning werkt. De presentatie is op deze dag te volgen om 11:45, 12:30 en 13:45 uur.

Of je nu net gaat samenwonen, er een kleintje op komst is, een kleinere en gelijkvloerse woning zoekt of je gewoon nieuwsgierig bent: kom zelf kijken welke prachtige woningen er aan zitten te komen en de mogelijkheden die voor je klaarliggen. Onze specialisten staan deze dag speciaal voor jou klaar.

Zien we je zaterdag 28 oktober? Tot dan!

 

Partners
Een veelzijdig evenement met verschillende specialisten die voor jou klaar staan. Op het WoonEvent vind je de volgende aanwezige partijen en ontwikkelaars: