Jouw makelaar voor taxaties in de regio Nijmegen

Op ieder moment in het aan- of verkoopproces kun je een taxatie nodig hebben. Bij Hans Janssen is het snel en goed geregeld.

 

Taxatie aanvragen

Scenario’s waarin om een objectieve waardebepaling van het huis gevraagd wordt

 

Het vaststellen van de objectieve woningwaarde kan op ieder moment nodig zijn. Verkopers willen een gevalideerde en marktconforme vraagprijs, kopers hebben een taxatierapport nodig voor het rondmaken van de financiering. Maar er zijn meer scenario’s waarin een taxatie doorslaggevend is.

Denk aan…

  • Woningeigenaren die hun hypotheek willen oversluiten
  • Woningeigenaren die hun overwaarde willen inzetten om een lagere rente te betalen
  • Woningeigenaren die de overwaarde moeten verdelen door een echtscheiding
  • Banken die de executiewaarde nodig hebben bij gedwongen verkoop
  • De belastingdienst om de WOZ-waarde vast te stellen
  • Verzekeraars die de herbouwwaarde willen weten voor een opstalverzekering

Wat je uitdaging ook is, Hans Janssen staat voor je klaar!

Gebouw

Vraag direct jouw taxatie aan

Bij Hans Janssen kun je rekenen op een volledig en een door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gecertificeerd taxatierapport. Objectief en conform de huidige marktsituatie. Altijd binnen 5-10 werkdagen geregeld.

Vraag taxatie aan
Collega's in gesprek

Een taxatie als onderdeel van LIV Hypotheken & Verzekeringen

Werk je samen met onze hypotheekpartner LIV Hypotheken & Verzekeringen? Dan is de kans groot dat wij het taxatierapport voor je uitwerken. Onze ervaren register-taxateurs zorgen er tevens voor dat het rapport netjes bij jouw geldverstrekker terechtkomt. Ook dat regelen we voor je!

Ontdek LIV Hypotheken & Verzekeringen

Waarom kies jij voor Hans?

 

Jouw wensen & behoeften

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

Afbeelding medewerker telefoneren
Specialisme

Ruim 60 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, zakelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen.

afbeelding van een vrouwelijk hand die een bouwhelm vast houdt.
Vooruitstrevend

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Groot Nijmegen.

4.6 uit 5

Blij met de begeleiding van Hans...

Vriendelijk en kundig

Hans Janssen makelaars, zeer vriendelijke en kundige wijze informatie en ondersteuning gegeven bij verkoop van onze woning. Wij zijn hen zeer dankbaar voor

Anoniem
Zeker aan te bevelen!

Hartstikke fijn geholpen door het team van Hans Janssen , super snelle verkoop weten te realiseren. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Charlot Verheijen
Geweldig!

In één woord geweldig! Wij zijn erg blij met de goede communicatie en de zorgvuldigheid waarop de makelaar heeft gehandeld. En natuurlijk met de snelle verkoop van ons huis. Wij melden ons graag weer.

Elise Janssen
Prettig & professioneel

Het contact liep prima zowel met makelaar als met de backoffice. Snelle reactie met bijvoorbeeld terugbellen. Contacten waren prettig en professioneel. Onderhandeling is samen afgestemd en heeft uiteindelijk afgesproken resultaat opgeleverd.

Anoniem
Verkoopproces was uitstekend!

Contact was vriendelijk en professioneel. Vragen werden steeds vlot en goed beantwoord. Verkoopproces was uitstekend en leidde tot een snelle verkoop.

Anoniem
Deskundig & klantvriendelijk

Wij zijn erg blij met de deskundigheid & klantvriendelijkheid van Caroline de Jong. Haar prettige en vriendelijke communicatie is zeker een kwaliteit. Ze doet wat ze zegt en ze zegt wat ze doet.

Anoniem
Zeer prettig

Als zeer prettig ervaren, Twan van lanen was zeer deskundig, alle vragen die wij stelden aan hem , kwam hij met een goed antwoord en oplossing

Anoniem
Fijne makelaar

Fijne makelaar die op een zakelijke maar ook vriendelijke manier het proces heeft geleid. Communicatie gedurende het proces was ook heel goed

Anoniem
Ga zo door

Ga zo door.

Annie Keller-Rensen
Top

Lilian staat altijd voor je klaar!

Wim van Broekhoven
Collega bellend buiten

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op