Eerst goed verkoopadvies, dan pas beslissen

Je huis goed en zorgeloos verkopen vraagt om goede begeleiding en een sterk verkoopplan. We komen graag vrijblijvend langs.

Plan een afspraak

Als het gaat over wonen is het essentieel dat je in alle rust de juiste keuzes kunt maken

Overweeg je om je huis te verkopen? Of heb je je recent ingeschreven voor een nieuwbouwproject en zoek je het juiste moment om je woning in de verkoop te zetten? Wat je situatie ook is, je kunt wel wat deskundig advies gebruiken. Over het moment van verkoop en de hoogte van de vraagprijs, maar ook of je eerst moet kopen of eerst verkopen. Onze makelaars hebben de goede en mindere tijden meegemaakt en voorzien je graag van eerlijk en betrouwbaar advies.

Huis in Winssen

De huidige markt

Bij Hans Janssen zien we de markt veranderen. Voor jou als verkoper betekent dat meer dan ooit dat je vraagprijs belangrijk is. Is er achterstallig onderhoud? Zijn er energiebesparende maatregelen nodig om het huis energiezuiniger te maken? Laat deze kosten meewegen. Een huis met een te hoge vraagprijs staat veel langer te koop en zal uiteindelijk resulteren in een lagere opbrengst.

Gezin spelend op de grond met kind

Een goed verkoopresultaat én geslaagd verkoopproces

Bij Hans Janssen draait het niet alleen om de verkoopprijs, ook het verkoopproces en de service die je daarbij ervaart zijn belangrijk. Het gevoel volledig ontzorgd te worden en toch voortdurend op de hoogte te zijn, dát gevoel.

Nieuwbouwwoning gekocht? Wij weten precies wanneer jij het beste je huidige woning kan verkopen!

Ons verkooptraject
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws en ontvang als eerste updates over bestaande bouw en nieuwbouw.

Plan een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact je op.

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.