In verkoop

Carmelveste

5830 aa Boxmeer

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Carmelveste in Boxmeer

Goed nieuws: de bouw van Carmelveste Boxmeer is gestart! Er zijn op dit moment nog enkele levensloopbestendige woningen te koop.

Tussen het Titus Brandsmaplein, de Steenstraat, de Burgemeester Verkuijlstraat en het Althof in Boxmeer wordt dit nieuwbouwproject met 19 woningen gerealiseerd waarvan er op dit moment nog diverse levensloopbestendige woningen beschikbaar zijn. De woningen van Carmelveste zijn energiezuinig en voorzien van een luchtwarmtepomp.

Grijp nu nog je kans voor een mooie woning in het centrum van Boxmeer.

De levensloopbestendige woningen van Carmelveste variëren qua gebruiksoppervlakte van circa 117 m² tot maar liefst 162 m². Heb je meerdere gezinsleden of regelmatig logés? Dan vinden zij een plekje op de eerste verdieping. Hier zijn extra slaapkamers of er is ruimte om deze te realiseren.

De meeste woningen hebben een tuingerichte leefkeuken. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in. Levensloopbestendig wonen betekent niet dat je hoeft te beknibbelen op ruimte. Extra spullen sla je gewoon op in de ruime inpandige berging. Met deze woning ben je klaar voor een mooie toekomst.

Heb je interesse in een van de beschikbare bouwnummers? Neem dan snel contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in!

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak