In voorbereiding

Hazenpark

6531 la Nijmegen

  • In voorbereiding

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Verkoop is gestart! Ontdek Hazenpark: Groen en Industrieel Wonen in Nijmegen. Op donderdag 16 mei is de verkoop gestart. Inschrijven kan tot zondag 26 mei 2021 23:59 uur. Geef jouw woningvoorkeuren door via de projectwebsite hazenpark.nl

Hazenpark is de nieuwe woonbuurt voor wie op zoek is naar alle gemakken van het leven in de stad. Gelegen in de levendige wijk Hazenkamp en op fietsafstand van Nijmegen-centrum. Bijzonder, duurzaam en centraal wonen in een groene buurt en omgeving. Gewoon en en, in plaats van of. Een heerlijke plek met ruimte om te wonen, ontspannen en elkaar te ontmoeten in het groene binnengebied van de wijk. Met de grootte van een voetbalveld wordt dit echt het groene hart van de wijk!

De woningen van Hazenpark hebben een prachtige stadse uitstraling. Met bijzondere geveldetails, grote raampartijen en aansprekende industriële architectuur. Bijna iedere woning heeft zijn eigen unieke uitstraling en ook qua woonoppervlak is er volop variatie. Zo kun je kiezen voor de woning die bij jouw wensen past!

Bekijk de projectwebsite hazenpark.nl voor meer informatie.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak