In voorbereiding

Penthouses Iris fase 1

6541 ad Nijmegen

  • In voorbereiding

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Achter de schermen wordt verder gewerkt aan dit fantastische nieuwbouw project met voor verschillende doelgroepen bereikbare woningen en appartementen tegen de Waal en de binnenstad aan. Meer informatie over Iris volgt de komende periode. Op de website nieuwbouw-waalfront.nl/iris-penthouses houdt Iris je op de hoogte.

Wie woont in Iris heeft keuzes. Er hangt cultuur in de lucht en horeca om de hoek. Het centrum of de natuur in, de voeten in het zand of van de vloer. Wandel in no-time naar het centrum of in één brug naar het groen. Iris is alles!

We zien jou. Grote denkers met minimale woonwensen, kleine dromers met plannen tot de hemel. Iris heeft een plek voor jou en jullie.

Wie leeft rond Iris combineert buitenleven met de binnenstad. Met het centrum op loopafstand en talloze evenementen binnen handbereik. Van slenteren over het eiland Veur Lent tot het ontdekken van je roeping rond het Honigcomplex. Hier gebeuren dingen. Dat voel je.

In Iris zie je de ander, vind je elkaar en ben je jezelf. Met ruimte voor je leven hoe je dat ook leeft. Iris is de plek waar vanuit je ondernemend de wereld in kunt of je talenten in de luwte ontdekt.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak