Denk jij aan je inschrijving voor Lauwendael in Beneden-Leeuwen?

Lauwendael tussenwoningen
05 februari 2024

De verkoop is op 1 februari van start gegaan en de beschikbare woninginformatie, verkoopstukken en definitieve prijzen staan online. Let op! Je kunt je nog inschrijven t/m donderdag 8 februari 23:59 uur. 

Heb jij de tussenwoningen met een koopsom vanaf € 287.000,- al gezien?

Over het woningtype:

Je hebt volop ruimte om te genieten in deze mooie tussenwoningen! De woningen hebben een aansprekende landelijke uitstraling door de oranjerood genuanceerde gevel en de langskap.

Aan de voorzijde ligt de open keuken, die door de grote ramen heerlijk licht is. Het woongedeelte ligt aan de achterzijde. Vanuit hier loop je zo de fijne achtertuin in. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden om naar jouw wensen in te richten! Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

Bekijk op de aanbodpagina de woninginformatie: van de prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je alle beschikbare verkoopdocumentatie.

Weet je op welke woning jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven’ en vul je de gegevens in. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot donderdag 8 februari 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via 024 – 6 790 921 of nieuwbouw@hansjanssen.nl.