Financieel Adviseur

Foto van een deel van het team van LIV Hypotheken & Verzekeringen aan tafel
16 januari 2024

Word jij onze nieuwe financiële rots in de branding?

Wij zijn op zoek naar een gedreven Financieel Adviseur Hypotheken & Verzekeren die met passie en expertise onze klanten begeleidt naar hun droomwoning en een zorgeloze financiële toekomst.

Als Financieel Adviseur bij LIV Hypotheken & Verzekeringen ben je meer dan alleen een adviseur; je bent een vertrouwenspersoon, een gids en een expert. Je doorloopt zorgvuldig het adviesproces en vertaalt de wensen van onze klanten naar een passend advies. Je borgt alle gemaakte afspraken in een volledig en correct klantdossier. Verder bewaak je de kwaliteit, levertijd en zorg je voor rapportages. Daarnaast onderhoud je voortgangscontact met betrokken partijen zoals verzekeraars en banken en werf je prospects. Je werkt zelfstandig, maar krijgt ook alle support en begeleiding die je nodig hebt. Samen met een hecht team van collega’s streven we naar succes en blijven we onszelf continu ontwikkelen. Ben jij klaar om je carrière een boost te geven en deel uit te maken van een dynamisch en vooruitstrevend team?

Dit bieden wij

  • Tussen € 2.951 en € 4.919 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Persoonlijke ontwikkeling o.a. via het online trainingsplatform Goodhabitz
  • Een jaarcontract met intentie tot contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskosten en Duurzaam inzetbaarheidsbudget
  • 26 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
  • Een goede pensioenregeling
  • Een ongedwongen werksfeer, energieke collega’s jong en oud met passie voor hun vak en leuke teamactiviteiten

Over ons

Hans Janssen Groep is een bedrijf dat in het hart authenticiteit ademt en betrokkenheid koestert. Onze integriteit en klantgerichtheid zijn niet alleen de basis van ons bestaan, maar ook onze belofte aan onze gewaardeerde klant.

Waarom kiezen klanten voor ons? Omdat wij begrijpen dat zakendoen meer is dan alleen transacties. Het gaat om relaties opbouwen, om vertrouwen winnen en behouden. Wij zijn er voor de klant op de momenten dat zij ons nodig hebben en we zullen ons best doen om hun verwachtingen te overtreffen.

Dit ben jij

  • Heb jij minstens HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante ervaring in de financiële dienstverlening?
  • In het bezit van Wft Hypothecair Krediet en Wft Schadeverkering Particulier?
  • Ben jij 32-40 uur per week beschikbaar?

Ben jij de Adviseur die wij zoeken? Wil jij samen met ons de markt veroveren en klanten laten stralen van blijdschap? Solliciteer dan nu, jouw droombaan wacht op jou! Stuur je motivatiebrief en CV naar Roxanne Poelen, HR Adviseur: r.poelen@hansjanssen.nl. Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken: 06-39833182.