Klantmanager Hypotheken & Verzekeren

afbeelding van medewerker van LIV Hypotheken & Verzekeringen
16 januari 2024

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Klantmanager die ons team Hypotheken & Verzekeren komt verrijken met zijn of haar expertise en drive. Gaat jouw hart sneller kloppen van een optimale klantbeleving? En ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je jouw commerciële talenten volop kunt inzetten en ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Klantmanager speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze Financieel Adviseurs, onder andere door offertes, overeenkomsten en andere klantcommunicatie op te stellen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Vanuit de klantvraag koppel je de klant aan de juiste specialist, je houdt de klant en opdrachtgevers proactief op de hoogte van de ontwikkelingen en zorgt dat zij toegang hebben tot alle informatie. Daarnaast houd je het klantdossier op orde en plan je klantafspraken in.

Deze unieke mogelijkheid op een cruciale plek binnen onze organisatie is een uitstekende stap voor een gedreven uitblinker die ernaar streeft om onze organisatie naar nieuwe hoogtes te tillen.

Dit bieden wij

 • Tussen € 2.233 en € 3.722 bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Persoonlijke ontwikkeling o.a. via het online trainingsplatform Goodhabitz
 • Een jaarcontract met intentie tot contract voor onbepaalde tijd
 • Reiskosten en Duurzaam inzetbaarheidsbudget
 • 26 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
 • Een goede pensioenregeling
 • Een ongedwongen werksfeer, energieke collega’s jong en oud met passie voor hun vak en leuke teamactiviteiten

Over ons

Hans Janssen Groep is een bedrijf dat in het hart authenticiteit ademt en betrokkenheid koestert. Onze integriteit en klantgerichtheid zijn niet alleen de basis van ons bestaan, maar ook onze belofte aan onze gewaardeerde klant. Waarom kiezen klanten voor ons? Omdat wij begrijpen dat zakendoen meer is dan alleen transacties. Het gaat om relaties opbouwen, om vertrouwen winnen en behouden. Wij zijn er voor de klant op de momenten dat zij ons nodig hebben en we zullen ons best doen om hun verwachtingen te overtreffen.

Dit ben jij

 • Heb jij minstens MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante ervaring in commercieel administratieve ondersteuning en/of klantcontact?
 • Ben jij in het bezit van Wft-diploma’s of bereid deze op korte termijn te behalen?
 • Ben jij een teamplayer, die snel kan schakelen, flexibel en communicatief sterk is?
 • Ben jij 24-40 uur per week beschikbaar?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar om met ons mee te groeien? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega! Stuur je motivatiebrief en CV naar Roxanne Poelen, HR Adviseur: r.poelen@hansjanssen.nl. Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken: 06-39833182.