Kom jij naar het start verkoop event van project Lauwendael?

Impressie Lauwendael
22 januari 2024

De definitieve verkoop van nieuwbouwproject Lauwendael in Beneden-Leeuwen start op donderdag 1 februari 2024 om 12:00 uur. Goed nieuws: naast de huidige 32 woningen in (voor)verkoop worden er 14 extra rij- en hoekwoningen toegevoegd aan deze fase!

In Lauwendael woon je in een natuurrijke omgeving met het gezellige centrum van Beneden-Leeuwen om de hoek. Er is woningaanbod voor iedere woonwens: twee-onder-eenkapwoningen, levensloopbestendige woningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. En allemaal energiezuinig! Wist je dat je per 2024 extra kunt lenen voor de aankoop van een duurzame woning? Check jouw mogelijkheden via de financieringsbelofte van LIV hypotheken & Verzekeringen.

De verkoop van nieuwbouwproject Lauwendael in Beneden-Leeuwen start op donderdag 1 februari 2024 om 12:00 uur. Vanaf dat moment zijn alle verkoopstukken beschikbaar en kun jij je definitief inschrijven. De informatie over de 14 extra rij- en hoekwoningen zal binnenkort op de projectwebsite verschijnen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! Wel kunnen we alvast een impressie van de woningen met je delen!

Wil jij meer weten over wonen in Lauwendael? Bezoek dan het start verkoop event in het LIV Woonbelevingscentrum aan de Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen op donderdag 1 februari 2024. Van 19:00 uur tot 20:30 uur staat het verkoopteam voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Meld je hiervoor aan via je persoonlijke accountomgeving.

Op 20 december 2023 is de voorverkoop gestart van nieuwbouwproject Lauwendael in Beneden-Leeuwen, dit betekent dat de prijsindicaties bekend zijn en je jouw favoriete bouwnummers kunt doorgeven via de projectwebsite. Slim om alvast jouw voorkeuren kenbaar te maken, want dit geeft je een streepje voor bij de uiteindelijke toewijzing. Je dient vervolgens alleen nog jouw inschrijving definitief te maken wanneer de verkoop start op 1 februari.

De verkoopstukken van acht vrijstaande woningen aan de Zandstraat (bouwnummer 61-68) zijn al gereed en de verkoopgesprekken zijn al in volle gang. Je kunt je nog aanmelden als reserve kandidaat voor deze woningen: geef je voorkeur voor een van deze acht bouwnummers door via de projectwebsite.

Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 024 – 6 790 921 of per mail op nieuwbouw@hansjanssen.nl.