In voorbereiding

In voorbereiding: Roodhekkenpas-West

6651 bt Druten

  • In voorbereiding

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Jansen Bouwontwikkeling creëert aan de westkant van Druten, gesitueerd op de kruising van Heersweg en Roodhekkenpas, een sfeervolle, groenrijke woonomgeving. Dit nieuwe project omvat 36 koopwoningen met een variatie aan woningtypes, waaronder twee-onder-één-kapwoningen , betaalbare hoek- en tussenwoningen, compacte woningen voor starters en diverse opties voor zowel betaalbare als meer luxe levensloopbestendige woningen. Het bestemmingsplan voor deze wijk is begin november 2023 in procedure gebracht.

De verkoop van deze woningen zal naar verwachting rond de zomer van 2024 van start gaan, met een vooruitzicht op de aanvang van de bouw begin 2025. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste updates over dit project.

VOORONTWERP Type A
Twee-onder-één-kapwoningen
De 10 twee-onder-één-kapwoningen van type A1 en A2, gesitueerd langs de Heersweg, hebben een Frans balkon. Woningtype A2 is bovendien voorzien van een dakkapel. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 143 en 145 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping betreft een ruime – grotendeels vrij indeelbare – zolder. De tuinen zijn ruim en op de oprit is plaats voor twee auto’s. Deze woningen beschikken over een aangebouwde gemetselde berging.

VOORONTWERP Type B
Hoek- en tussenwoningen
In het plan zijn 9 woningen van type B opgenomen. Op hoeken bevindt zich het ruime woningtype B1. Ertussen liggen de woningen van woningtype B2. De 2 hoekwoningen zijn ruim van opzet met een woonoppervlakte van circa 123 m2 en een perceeloppervlakte van circa 197 en 233 m2. Deze woningen met dakkapel hebben een hoekentree en een bijzondere woningplattegrond met de keuken aan de achterzijde. De 7 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 111 m2 en een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping van zowel type B1 als B2 bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping betreft een ruime – grotendeels vrij indeelbare – zolder.

VOORONTWERP Type C
Starterswoningen
De 5 starterswoningen, type C, hebben een woonoppervlakte van circa 54 m2. Door de twee woonlagen en het kleinere woonoppervlakte zijn deze woningen bij uitstek geschikt voor starters. De woningen hebben een praktische indeling die optioneel uit te breiden is met een uitbouw. Naar verwachting worden deze woningen met een KoopStart regeling aangeboden.

VOORONTWERP Type D
Levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
De 6 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen van type D1 en D2 hebben een volledige woonprogramma op de begane grond. De woonoppervlaktes zijn respectievelijk circa 133 m2 en 135 m2. De woningen zijn optioneel uit te breiden met een slaapkamer en doucheruimte op de eerste verdieping. Er is plaats voor een auto op eigen terrein.

VOORONTWERP Type E
Levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen
De 6 levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen van type E1 en E2 hebben twee lagen en een compleet woonprogramma, met slaapkamer en doucheruimte, op de begane grond. De bijzondere hoekwoning van type E1 (bouwnummer 31) heeft een woonoppervlakte van circa 108 m2 en een ruim hoekperceel van circa 243 m2. Woningtype E2 heeft een woonoppervlakte van circa 89 m2.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak