In verkoop

Lauwendael fase 1

6658 cz Beneden-leeuwen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Verkoop is gestart! Schrijf je in via de projectwebsite lauwendael.nl als (reserve) kandidaat voor jouw favoriete bouwnummers.

Centraal in Beneden-Leeuwen, ten zuiden van de Zandstraat, wordt nieuwbouwproject Lauwendael gerealiseerd. Hier worden leegstaande bedrijfsgebouwen en een voormalig voetbalveld herontwikkeld naar een prachtige, duurzame nieuwe woonwijk. Lauwendael bestaat in totaal uit 68 woningen, zowel in het koop- als huursegment. Er komen twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. Stuk voor stuk met een mooie landelijke uitstraling, veel woonruimte en meestal met parkeergelegenheid op eigen terrein. De woningen gaan in twee fasen in verkoop.

Nieuwbouwproject Lauwendael bestaat uit 2 deelgebieden: Het Lint aan de noordzijde en De Groene Straatjes aan de zuidelijke kant. Het Lint bestaat uit riante vrijstaande woningen die qua uitstraling aansluiten bij de bestaande lintbebouwing van de Zandstraat. Achter Het Lint liggen De Groene Straatjes. Aan de groen opgezette straten liggen de ruime twee-onder-een-kapwoningen, de levensloopbestendige (semi) bungalows en de rijwoningen met een landelijke uitstraling en bijzondere geveldetails. Ten zuiden van het plangebied wordt een nieuwe, brede groenzone inclusief waterberging gecreëerd, tussen de nieuwe woonwijk en het hernieuwde sportcomplex Leones.

Lauwendael wordt gerealiseerd in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen: een fraai en gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier de Waal en omringd door schitterende natuur. Je woont hier met het weidse polderlandschap naast je voordeur. Laat je verrassen door de mooie vergezichten, bloeiende fruitbomen en ongerepte uiterwaarden van de Waal! Lauwendael ligt op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen. Hier vind je een verrassend ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er in Beneden-Leeuwen diverse scholen en kinderopvang. Het rijke verenigingsleven zorgt ervoor dat er op het gebied van sport en cultuur van alles is te doen. Door de goede ontsluiting naar de N322 ben je snel in grotere steden in de buurt als Tiel, Nijmegen, Oss en Den Bosch.

Heb je interesse? Bekijk de projectwebsite lauwendael.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaars!

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak