TMI taxaties van vastgoed en bedrijfsobjecten

Betrouwbare en accurate taxaties conform het TMI taxatiemodel.

Collega met map in hand

Twee ervaren NVRT- en TMI-gecertificeerde taxateurs

Waar veel makelaars in de regio Nijmegen hun bedrijfsmakelaardij afstoten, zet Hans Janssen vol in op vastgoedtaxaties en consultancy. Met twee ervaren register-taxateurs, die objecten zowel conform de NRVT als conform het TMI-model kunnen waarderen, kunnen we onze vastgoedpartners altijd snel en accuraat helpen aan een taxatie.

Collega's kijken in taxatierapport

Specialisme

Dankzij de TMI-certificering kunnen woningcorporaties, banken, gemeenten, beleggers en nieuwbouwontwikkelaars rekenen op betrouwbare taxaties van hoge kwaliteit. Onze ervaren taxateurs Jan-Henri Janssen en Rob van Elk zijn uitvoerig getoetst op hun vaardigheden voor toetreding tot de TMI. Maar ook na het behalen van het certificaat, worden zij periodiek bijgeschoold door de TMI Academy. Zo staat een TMI-taxateur garant voor onafhankelijkheid, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Collega in bedrijfspand met tas

Al 50 jaar thuis
in waardebepaling

Taxaties van bedrijfsvastgoed en beleggingsobjecten vragen om diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en het beoogde gebruiksdoel. Zo kan de waarde van vastgoed gedefinieerd worden als de marktwaarde, de huurwaarde en de hypotheekwaarde.

Taxatie waardebegrippen

Geïnteresseerd?

Neem contact op of vraag een offerte aan, we maken graag persoonlijk kennis.

*