Jouw kennispartner in vastgoed, waarde en beleggingen.

Afbeelding van medewerkers zakelijk lopend door een leegstaand pand
collega lopend over trap

Met ruim 50 jaar ervaring als vastgoedadviseur en taxateur beschikt Hans Janssen over een onschatbare hoeveelheid kennis, ervaring en partnerships in de wereld van vastgoed, investeringen en planontwikkeling. Als adviespartner bedienen we o.a. ondernemers, beleggers, gemeenten en woningcorporaties in de regio Groot Nijmegen.

Vooruitdenken in het belang van de klant

Met een duidelijke focus op snelheid, integere dienstverlening en een proactieve marktbenadering.

Neem contact met ons op
Gebouw

Begeleiding bij de aan- en verkoop van vastgoed

Ondernemers, gemeenten en corporaties hebben in toenemende mate behoefte aan begeleiding en advies rondom de aan- en verkoop van vastgoed en beleggingen. Dankzij onze actuele kennis van de financiële wereld en de wet- en regelgeving adviseren we partners altijd op basis van een heldere business case. Daar kun je mee vooruit.

Met twee TMI- en NRVT-gecertificeerde register-taxateurs in en rondom Nijmegen, kunnen we razendsnel taxaties en portefeuille waarderingen uitvoeren. Bovendien beschikt taxateur Jan-Henri Janssen over de accreditatie taxateur Grootzakelijk Vastgoed (GZV), waardoor objecten boven 5 miljoen euro en bijzondere objecten getaxeerd mogen worden.

Meer informatie over taxaties

Vertrouwd en dichtbij

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in hartje Nijmegen.

Foto vanuit de lucht genomen van de waalbrug
Nijmegen St. Canisiussingel 19 H 6511 TE Nijmegen

Waarmee kunnen we je helpen?

Met een uitgebalanceerd team vastgoedadviseurs weten we zeker dat we je op weg kunnen helpen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

*