LIV Wooncoach

Samen leggen we de reis af van ontwerp naar realisatie voor het droomhuis van onze gezamenlijke klant.

Nieuwbouw kopersbegeleiding

Het kopen van een nieuwbouwwoning is voor de consument een lange, leuke, spannende en belangrijke periode. Onze LIV wooncoach helpt hen graag door de centrale spil zijn als contactpersoon tussen ontwikkelaar, bouwbedrijf, koper en alle specialisten van LIV.

Collega op bouwplaats lachend naar boven kijkend

De beste begeleiding bij realisatie van nieuwbouw

Al tijdens het ontwerp van de nieuwbouwwoning is het gewenst dat er overleg is tussen de ontwikkelaar, bouwer en de LIV wooncoach om een voor de toekomstige klanten aantrekkelijke woningen aan te kunnen bieden.

De wooncoach zorgt er voor dat de toekomstige bewoners hun woning kunnen aanpassen aan hun eigen wensen, uiteraard voor zover technisch en economisch haalbaar binnen het project. Ook zorgt de wooncoach voor tijdige en volledige informatie aan de betrokken partijen betrokken bij de realisatie.

Afbeelding collega's op bouw stellage

Centraal geregeld

De wooncoach zorgt dat de consument de juiste keuzes tijdig maakt uit het aanbod meerwerkkeuzes. Ook zorgt de wooncoach dat de juiste adviseurs worden ingeschakeld voor de keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers en natuurlijk de tuin. Daarnaast houdt de wooncoach de planning strak in de gaten en houdt alle partijen  op de hoogte van alle voortgang in het project. Mocht men vragen hebben, dan staat de wooncoach altijd voor je klaar.

In andere woorden… de wooncoach ontzorgt en helpt alle partijen bij de volledige reis naar een nieuwe woning!