Ons beleggingsaanbod

Zie hier ons beleggingsaanbod

Graafseweg 55-57 Nijmegen

Energielabel G
330 m2

Namens onze opdrachtgever bieden wij een geheel verhuurd kamerverhuurobject aan. Het object is gelegen aan een belangrijke uitvalstraat vanuit het Keizer Karelplein Richting Den Bosch. Deze ruime boven-en benedenwoningen zijn geheel verhuurd.

Bouwjaar: 1902 conform BAG-viewer

Bestemming: De bestemming is gemengd, waaronder wonen is toegestaan.

Gebruik: Het object is in gebruik ten behoeve van kamerverhuur. Er zijn totaal 11 kamers, verdeeld over de benedenwoning met souterrain (totaal 5 kamers) en de zeer ruime bovenwoning met 6 kamers en een dakterras).

Klik hier voor meer informatie

Jacob Canisstraat 52 Nijmegen

Energielabel G
145 m2

Namens onze opdrachtgever bieden wij een geheel verhuurde bovenwoning aan in gebruik als kamerverhuur. Het object is gelegen in Nijmegen-Oost en betreft een Rijksbeschermd Stads-en Dorpsgezicht. Deze bovenwoning wordt keurig bewoond en heeft een fraaie architectuur.  

Bouwjaar: 1896

Bestemming: De bestemming is enkelbestemming wonen.

Gebruik: Het object is in gebruik ten behoeve van kamerverhuur. Er zijn totaal 6  kamers, verdeeld over 2 bouwlagen ( eerste verdieping en tweede verdieping).  

Klik hier voor meer informatie

Burghardt van den Berghstraat 146 Nijmegen

Energielabel G
145 m2

Namens onze opdrachtgever bieden wij een geheel verhuurde bovenwoning aan in de wijk Bottendaal. Het betreft een kamerverhuurobject aan. Het object is gelegen in een Rijksbeschermd Stads-en Dorpsgezicht.

Bouwjaar: 1924 conform opgave BAG

Bestemming: De bestemming is gemengd, waaronder wonen is toegestaan.

Gebruik: Het object is in gebruik ten behoeve van kamerverhuur. Er zijn totaal 6 kamers, , verdeeld over 2 bouwlagen ( eerste verdieping en tweede verdieping).

Klik hier voor meer informatie