Strategisch advies over de ontwikkeling voor beleggers

Planadvies over de ontwikkeling van nieuwbouw die perfect aansluit bij het wensenniveau van beleggers.

Neem contact met ons op

Een betrouwbare partner voor de verkoop van verhuurde woningen voor de middenhuur

Om een oplossing te vinden voor de woningnood wordt een significant deel van de nieuwbouwprojecten ontwikkeld voor de sociale, de middenhuur en de vrije sector. Waar sociale huurwoningen meestal worden verkocht aan woningcorporaties, ben je voor de overige huurwoningen op zoek naar een betrouwbare (institutionele) belegger. Een belegger op wie je kunt rekenen. In goede en in minder goede tijden.

Als grootste nieuwbouwkantoor met een bewezen grote affiniteit voor beleggingen, kennen we de markt en weten welke partijen naar welk product zoeken. Iedere belegger heeft zijn programma van eisen. Wij spelen hier graag op in.

Afbeelding collega's met plattegrond op bouwplaats

Een sterk plan voor de beleggingsmarkt

Om de juiste beleggingspartner aan te spreken voor de verkoop van een project met huurwoningen, is het slim de woningen qua ontwerp en indeling optimaal te laten aansluiten bij het gewenste niveau van beleggers. Zo zijn er pensioenfondsen (institutionele beleggers) met een speciaal pakket van eisen.

De vastgoedexperts van Hans Janssen helpen jou het project optimaal te prepareren voor een succesvolle verkoop.

Foto van vrouwelijke medewerker bellend voor het raam

Een vlotte en winstgevende verkoop

Als ontwikkelaar ben je op zoek naar een betrouwbare belegger die jou ervan kan verzekeren dat je snel kunt starten met de bouw. Doordat een zeer accuraat beeld hebben van de beleggingsmarkt, weten we precies welke partijen we ten tijde van verkoop moeten benaderen om een vlotte verkoop aan betrouwbare beleggers te garanderen.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem gerust contact met ons op, we vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

*