Vastgoedtaxaties voor banken in de regio Nijmegen

Betrouwbare en gevalideerde taxaties voor vastgoedfinancieringen.

Onafhankelijke taxaties van bedrijfsmatig of maatschappelijk vastgoed

Ondanks het verscherpte toezicht, verstrekken banken nog regelmatig vastgoedfinancieringen voor bedrijfsmatig of maatschappelijk vastgoed. Voorwaarde is een accuraat, betrouwbaar en onafhankelijk taxatierapport. Hans Janssen beschikt over twee ervaren register-taxateurs die zijn ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV), de markt goed kennen en snel een afspraak kunnen inplannen.

Afbeelding medewerkers

Wij helpen je graag

Vastgoedtaxaties van Hans Janssen zijn gebaseerd op de normen van de International Valuation Standards (IVS) en/of de EVS (European Valuation Standards). Bij de uitwerking staan volledigheid, integriteit en duidelijkheid centraal. Heb je een unieke case die vraagt om een afwijkend rapport? Neem gerust contact op, we weten zeker dat we je verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op
Afbeelding van rijwoningen

Taxaties voor bedrijfsmatig vastgoed, woningen en appartementen

Doordat wij zowel wonen (bestaande bouw en nieuwbouw) als vastgoed voeren binnen de Hans Janssen Groep, kunnen we banken ook helpen met woningtaxaties. Volledig gevalideerd door het NWWI en conform de eisen die financiële instellingen stellen aan een taxatierapport.

Interesse in onze diensten voor banken?

Neem contact op of vraag een offerte aan, we maken graag persoonlijk kennis.

*