Hans speelt mee bij de Firma Battle!

foto van rug van medewerker van Hans Janssen met sportshirt aan met de naam Hans achterop
04 juni 2024

Het weer begint beter te worden: de zon begint te schijnen en het lijkt erop dat er drogere dagen aan gaan komen. Dat komt goed uit want donderdag 6 juni doet Hans Janssen mee aan het beachvolleybaltoernooi Firma Battle. Dit evenement is dé gelegenheid om het teamgevoel te versterken, nieuwe connecties te maken, veel plezier te maken als team en om plezier te maken met de andere deelnemende bedrijven.

Firma Battle
Firma Battle is een jaarlijks terugkerend beachvolleybaltoernooi op de Waalkade in Nijmegen. Het toernooi brengt bedrijven uit de regio samen voor een middag/avond vol sportiviteit en plezier. Bedrijven strijden in teams tegen elkaar op het zand en het draait niet alleen om winnen maar ook om netwerken en gezelligheid!

D-Day
Donderdag 6 juni is het zover en zullen we ons best gaan doen om onze eer hoog te houden. We kijken uit naar spannende en sportieve wedstrijden, met veel gelach en wellicht worden er nog verborgen talenten ontdekt.

Hup Hans! 
We nodigen jullie allemaal uit om ons te komen aanmoedigen tijdens het toernooi! Het zal toch mooi zijn als jullie ons naar de finale kunnen juichen. Bovendien is het een leuke gelegenheid om elkaar in een informele setting te zien en samen te genieten van dit leuke evenement.

Hopelijk zien we jullie donderdag 6 juni vanaf 17.00 uur op de Waalkade in Nijmegen!