Hans Janssen Zakelijk - partner in vastgoed in de regio Nijmegen

Hans Janssen Zakelijk.

Al bijna 50 jaar partner in vastgoed in de regio Nijmegen.

Twee collega's gefotografeerd lopend op trap
Diensten in vastgoed

Als ervaren vastgoedadviseur staan we bij Hans Janssen al 50 jaar naast onze opdrachtgevers. Met een hecht team gespecialiseerde vastgoedkenners, gecertificeerde register-taxateurs en enthousiaste binnendienst, streven we altijd naar een duurzame en succesvolle relatie op basis van betrouwbare dienstverlening en strategisch advies.

Foto van Rob van Elk
Rob van Elk Rob is geboren in Overbetuwe en woont nu in het hart van Nijmegen. Hij is sinds medio 2023 onderdeel van het team Hans Janssen Zakelijk. We kennen hem als iemand die goed meedenkt, adequaat handelt en altijd de rust weet te bewaren. In het weekend vindt hij het heerlijk om op zijn motor te toeren, mits het lekker weer is. En een gezellig etentje is hij altijd voor in. De Italiaanse keuken staat met stipt op 1. Het mooiste gebouw van Nijmegen? Dat is het Bevédère, niet te missen als je Nijmegen via de Waalbrug binnenrijdt.
Foto van Marilyn van Rooij
Marilyn van Rooij Marilyn komt uit het gezellige Brabant, momenteel woonachtig in Grave samen met haar man. Ze hebben een dochter, die geniet van haar studentenleven en kamer in Nijmegen. Marilyn is in 2008 voor Hans Janssen Makelaars begonnen. Haar werkweek begint pas echt goed als ze lekker op het fietsje naar kantoor kan komen, gevolgd door een heerlijk kopje koffie en samen met collega’s de aankomende week doornemen. Dit gezelligheidsdier is altijd in voor iets leuks, haar weekenden bestaan uit gezellige etentjes, dagjes weg, concerten bezoeken of samen met vriendinnen een wijntje drinken. Haar favoriete muziek? Dat is super divers van klassiek tot echte smartlappen.
Foto van Jan-Henri Janssen
Jan-Henri Janssen Jan-Henri Janssen geboren in Druten, zoon van oprichter Hans Janssen en al meer dan 30 jaar werkzaam bij Hans Janssen. Hij woont samen met zijn vrouw, 3 zoons en hond in Nijmegen. Hij brengt zijn tijd naast het werk graag door met familie en vrienden en gaat graag uiteten, een weekendje weg of op wintersport. Zijn werkweek begint pas goed na een kop koffie en de krant. Hij is gepassioneerd van Beleggingsvastgoed (hoe kan het ook anders) en voor een potje padel mag je hem altijd wakker maken. Het mooiste gebouw is volgens Jan-Henri de Burj Khalifa.  
Collega's kijken in taxatierapport

Jouw vertrouwde partner

Waar het merk Hans Janssen een mooie metamorfose heeft ondergaan, zijn wij nog altijd jouw vertrouwde partner in vastgoed. Een partner die met je mee- en vooruitdenkt, wat je uitdaging ook is. Zo kunnen ondernemers rekenen op integere service en begeleiding bij de aan- of verkoop van hun bedrijfspand, zijn banken en gemeenten verzekerd van een snelle en accurate taxatie en profiteren beleggers van een groot, landelijk netwerk.

één vrouw en twee mannen lopend door een leegstaand kantoorpand

Wij helpen je graag

Als ervaren vastgoedconsultant zijn wij de spin in het regionale vastgoedweb. Van grote woningcorporaties en projectontwikkelaars tot lokale MKB-bedrijven en particuliere en institutionele beleggers, allemaal weten ze ons te vinden voor deskundig en betrouwbaar vastgoedadvies.

Waarom
kies jij voor Hans Janssen Zakelijk?

Foto van mannelijke hand die iets aanwijst op een plattegrond.
De werkwijze

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

3 collega's pratend
De kennis

3 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van zakelijk beleggingsvastgoed.

Foto vanuit de lucht genomen van de waalbrug
De ervaring

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Nijmegen.

Vind jouw nieuwe bedrijfspand

Start je zoektocht hier, wij helpen je graag!
collega lopend over trap