Hans Janssen Zakelijk.

Al bijna 50 jaar partner in vastgoed in de regio Nijmegen.

Twee collega's gefotografeerd lopend op trap
Diensten in vastgoed

Als ervaren vastgoedadviseur staan we bij Hans Janssen al 50 jaar naast onze opdrachtgevers. Met een hecht team gespecialiseerde vastgoedkenners, gecertificeerde register-taxateurs en enthousiaste binnendienst, streven we altijd naar een duurzame en succesvolle relatie op basis van betrouwbare dienstverlening en strategisch advies.

Collega's kijken in taxatierapport

Jouw vertrouwde partner

Waar het merk Hans Janssen een mooie metamorfose heeft ondergaan, zijn wij nog altijd jouw vertrouwde partner in vastgoed. Een partner die met je mee- en vooruitdenkt, wat je uitdaging ook is. Zo kunnen ondernemers rekenen op integere service en begeleiding bij de aan- of verkoop van hun bedrijfspand, zijn banken en gemeenten verzekerd van een snelle en accurate taxatie en profiteren beleggers van een groot, landelijk netwerk.

Wij helpen je graag

Als ervaren vastgoedconsultant zijn wij de spin in het regionale vastgoedweb. Van grote woningcorporaties en projectontwikkelaars tot lokale MKB-bedrijven en particuliere en institutionele beleggers, allemaal weten ze ons te vinden voor deskundig en betrouwbaar vastgoedadvies.

Waarom
kies jij voor Hans Janssen Zakelijk?

De werkwijze

100% afgestemd op jouw wensen. Persoonlijk, digitaal of een mix van beide. Altijd vooruitstrevend, altijd gefocust op gemak en controle voor de klant.

3 collega's pratend
De kennis

3 specialisten met een onschatbare hoeveelheid kennis op het gebied van zakelijk beleggingsvastgoed.

Foto vanuit de lucht genomen van de waalbrug
De ervaring

Hans Janssen is al 50 jaar de grootste en meest vooruitstrevende makelaar in de regio Nijmegen.

Vind jouw nieuwe bedrijfspand

Start je zoektocht hier, wij helpen je graag!
collega lopend over trap