Al 50 jaar een betrouwbare partner van woningcorporaties

Taxaties, marktonderzoek en advies voor woningcorporaties in en rondom Nijmegen.

Neem contact met ons op

De markt als kompas voor nieuwe exploitaties

De markt voor woningcorporaties is voortdurend in beweging. Wetgeving verandert, organisaties fuseren en er ontstaan regelmatig nieuwe activiteiten. Als corporatie is de markt je kompas richting succesvolle nieuwe exploitaties. Wij staan voor je klaar met gedegen marktonderzoek en adviseren je graag over de haalbaarheid van plannen en andere vastgoedinvesteringen.

Collega's op balkon nieuwbouwflat

WOZ-waarde

Als corporatie betaal je net als andere woningeigenaren WOZ-belasting over je vastgoedportefeuille. Het komt regelmatig voor dat de WOZ-waarde te hoog wordt ingeschat door de gemeente. Met een snelle en accurate taxatie kun je bezwaar maken. Wij bemiddelen voortdurend met betrokken partijen en begeleiden je van A tot Z bij het bezwaarproces.

collega aan het bellen

Snelle taxatie van
niet-DAEB bezit

Door de scheiding van corporatiebezit in DAEB (sociale huur een maatschappelijk vastgoed) en niet-DAEB (commercieel vastgoed), is de vaststelling van de actuele marktwaarde van essentieel belang. Hans Janssen Zakelijk heeft twee ervaren register-taxateurs die je snel helpen met een betrouwbare taxatie.

Interesse in onze diensten voor woningcorporaties?

Neem contact op of vraag een offerte aan, we maken graag persoonlijk kennis.

 

*