In verkoop

Leeuwendonk fase 2

6657 bw Boven-leeuwen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Fase 2 van nieuwbouwplan Leeuwendonk is in verkoop. Interesse in een van deze woningen? Schrijf je in via de projectwebsite.

In Boven-Leeuwen wordt op de hoek van de Molenstraat en de Van Heemstraweg nieuwbouwproject Leeuwendonk gerealiseerd. Geheel in stijl met het landelijke karakter van Boven-Leeuwen, worden in twee fasen in totaal 24 woningen gebouwd op twee boerderij-achtige erven. Op elk erf komt een uitgekiende mix van vrijstaande woningen, rijwoningen en rug-aan-rugwoningen.

Fase 2 bestaat uit 11 woningen met een gevarieerd aanbod voor een breed publiek: jong en oud, gezinnen, stellen en singles! Een selectie van de woningen wordt levensloopbestendig gemaakt, zodat je hier tot in lengte van dagen comfortabel kunt wonen.

Het Land van Maas en Waal is perfect voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Wandelaars en hardlopers kunnen hun hart ophalen in de uiterwaarden. Geniet op de fiets van verschillende routes over dijken en landweggetjes, langs fruitboomgaarden en pittoreske dorpjes.

Bekijk de projectwebsite leeuwendonk.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaar.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak