BayWa r.e. Solar Systems breidt uit en verhuist naar nieuwbouw Kerkenbos 10-65, Nijmegen

02 november 2023

BayWa r.e. Solar Systems breidt uit en verhuist naar nieuwbouw Kerkenbos 10-65 te Nijmegen. Met bemiddeling van Hans Janssen Zakelijk heeft BayWa r.e. ca. 694 m² VVO en daarmee de gehele 3e verdieping verhuurd. 

Over BayWa r.e.

Samen de grenzen van zonne-energie verleggen met BayWa r.e. als partner die u bijstaat van de planning tot en met de installatie van – zelfs veeleisende – fotovoltaïsche installaties. BayWa r.e. geeft een nieuwe invulling aan energie – hoe het opgewekt, opgeslagen en gebruikt kan worden voor de wereldwijde transitie van hernieuwbare energie die cruciaal is voor de toekomst van onze planeet.

 De geschiedenis van BayWa is al lang en succesvol, en de toekomst ziet er nog mooier uit. Vertrouwen, soliditeit en innovatie vormen onze kernwaarden. Met meer dan 1600 werknemers in de Solar Trade, verdeeld over 31 verschillende landen, is BayWa r.e. een wereldwijd toonaangevende ontwikkelaar, dienstverlener, distribiteur en leverancier van oplossingen rondom hernieuwbare energie die de toekomst van energie actief vorm geeft.

BayWa r.e. werkt wereldwijd met bedrijven en organisaties samen aan maatwerkoplossingen die koolstofvoetafdrukken terugbrengen en energiekosten verlagen. We werken 100% CO2-gecompenseerd, zijn toegewijd aan onze eigen duurzaamheid en stimuleren wereldwijd meerdere initiatieven. Als toonaangevende mondiale leverancier in de markt voor zonne-energie, is BayWa r.e. de favoriete partner van duizenden installateurs en aannemers.
Meer informatie over BayWa r.e.?  https://www.solar-distribution.baywa-re.lu/nl/

Momenteel is er nog ruimte beschikbaar op de begane grond, eerste en tweede verdieping van het pand met energielabel A++ en eigen parkeerplaatsen. De overige verdiepingen zijn reeds verhuurd. Voor meer informatie en een lijst van beschikbaarheid, zie de informatie op Funda in business:
https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/nijmegen/object-42173276-kerkenbos-1065-a-t-m-x/

Bent u ook opzoek naar passende kantoorruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op.