In verkoop

Appelhoek – Alphen

6626 cd Alphen

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

In de nieuwbouwwijk Appelhoek in Alphen (Gld), op het grasland tussen de Lindenlaan en Appelhoek fase 1a, worden binnenkort 26 nieuwe woningen gebouwd.  
Er komen drie rijen met in totaal acht tussen- en zes hoekwoningen, in een kleinere en grotere variant. Aan de rand van het plan komen zes levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen van twee woonlagen en een blokje van twee twee-onder-één-kapwoningen van drie woonlagen. Ga je liever voor een eigen ontwerp? Kies dan voor éen van de vier zelfbouwkavels.

De woningen worden prefab geleverd. Dat betekent dat ze compleet uit de fabriek op de locatie worden geplaatst: van gevel tot vloeren en de module van de badkamer. Het voordeel voor jou als koper? Hoge kwaliteit en een snelle levertijd! Daarnaast komt bij de assemblage en montage van de woning aanzienlijk minder afval vrij, minder CO2 uitstoot en minder overlast voor omwonenden.

Ook aan de startende koper is gedacht. Samen met de gemeente West Maas en Waal is besloten om de woningen betaalbaar op de markt te zetten. Dat betekent dat ook de starter aan bod komt.

Meer interesse in één van de vier zelfbouwkavels? Dan ga je met een eigen architect aan de slag om jouw droomwoning te ontwerpen. Je ontvangt dan een kavelpaspoort met de uitgangspunten voor het ontwerp van de woning.

Interesse?
Schrijf je in op de projectwebsite woneninappelhoek.nl. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak