In verkoop

De Valuwse Twist

5431 wr Cuijk

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De verkoop is gestart! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar, waaronder twee patiowoningen (bouwnummer 23 en 24).

In wijk De Valuwe te Cuijk komt op het braakliggende terrein aan de Monseigneur Zwijssenstraat en Karel Doormanstraat een appartementengebouw met 14 prachtige appartementen. Dit woongebouw bevat straks een bijzondere ‘twist’, architectonisch zeer de moeite waard! Het woongebouw bestaat uit 14 comfortabele en duurzame maisonnette appartementen welke variëren in oppervlak van 101 m² tot 150m². Daarnaast komen er maar liefst 10 ruime levensloopbestendige patiowoningen.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, gasloos, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en hebben daardoor een energielabel A+++.

Ervaar de dorpse gemoedelijkheid met alle gemakken die een stad te bieden heeft. Te voet boodschappen doen bij de supermarkt om de hoek of snel even een bloemetje halen in de bloemenwinkel. Ontmoet vrienden bij de sportclub en bezoek de bioscoop voor de nieuwste film. Iedere dag ziet er anders uit, telkens kunt u er uw eigen ‘draai’ aan geven!

Voordat we met de bouw van de woningen beginnen, horen we graag welke wensen u als nieuwe bewoner heeft. Bekijk de projectwebsite www.valuwsetwist.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaars.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak