In verkoop

Hart van de Waalsprong Front

6663 kv Lent

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

De bouw is gestart! Nog enkele appartementen beschikbaar, nu kopen is eind 2024 wonen!
Bij aankoop van de appartementen typen A en B kan gebruik gemaakt worden van de NHG-garantie!

In het prachtige gebouw Front worden in verschillende groottes en variaties 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Zo zijn er woningen met een terras danwel een balkon, met 1 of meerdere badkamers. De groottes variëren van circa 67 tot maar liefst 140 m². Voor ieder wat wils.

Bij elk appartement wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht danwel de mogelijkheid een parkeerabonnement voor één auto af te nemen in parkeerhuis Bliek. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en is inmiddels gestart met de realisatie. Een aantal van de appartementen in Donk en Elft is nog te koop – verwachting oplevering 3e/4e kwartaal 2023.

Heb je belangstelling? Vanaf heden kun je je inschrijven en jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere van de appartementen in Front of neem contact met ons op via telefoonnummer 024-679 0921.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak