In verkoop

Hart van de Waalsprong Front

6663 kv Lent

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Wonen nog dit najaar mogelijk!

KOOP NU EEN APPARTEMENT IN FRONT EN BETAAL GEEN RENTE TOT 1 AUGUSTUS 2024!

Het instapklare model-appartement is bovendien al voorzien van een fraaie keuken en een mooie vloer- en wand-afwerking. Ook de badkamers zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. De aankoop van een tweede parkeerplaats behoort tot de mogelijkheden.

Nog enkele appartementen beschikbaar, nu kopen is eind 2024 wonen!

Bij de nog beschikbare appartementen wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht. Er bestaat de mogelijkheid tot koop van een tweede parkeerplaats. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en inmiddels gerealiseerd.

Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling.
Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horecagelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energiezuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Bij de ontwikkeling van de woningen en appartementen in Hart van de Waalsprong en dus ook van de appartementen in Front is aandacht besteed aan de toekomst. Zo spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming (stadsverwarming) en is er sprake van een balans-ventilatie-systeem met warmte-terugwinning. Op het dak van het complex zullen zonnepanelen worden aangebracht die een bijdrage leveren aan het terugdringen van de kosten van het stroomverbruik voor de Vereniging van Eigenaars. Er is ook aandacht voor natuur en milieu. Zo wordt het regenwater niet geloosd via de riolering maar wordt deze geïnfiltreerd in de grond nabij Front. Front beschikt straks ook over een daktuin. Een groene omgeving in de stad… Wie wil dat nou niet? Wil je nog meer weten over de duurzaamheidsmaatregelen in Hart van de Waalsprong? Kijk dan eens op https://hartvandewaalsprong.nl/nl/het-plan/duurzaamheid/

Belangstelling
Heb je belangstelling? Vanaf heden kun je je inschrijven en jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere van de appartementen in Front of neem contact met ons op via telefoonnummer 024-679 0921.

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak