In verkoop

Hooiwal

6651 dx Druten

  • In verkoop

Ontdek het op jouw manier!

Omschrijving

Een compacter woningtype, die mogelijk perfect bij jou past! De nieuwe tussen- en hoekwoningen zijn ideaal voor starters, kleine gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en gezellige leefruimte. De woning beschikt over 2 fijne slaapkamers en heeft daarnaast een vrij indeelbare tweede verdieping, wat betekent dat je deze ruimte helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen of een fitnessruimte. De tussenwoningen hebben een VON-prijs vanaf € 295.500,- en de hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf € 305.000,-. Dit betekent dat je voor een scherpe prijs kunt genieten van een moderne en comfortabele woning in een aantrekkelijke omgeving! Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar. Wie weet staat hier jouw droomwoning!

Natuurlijke omgeving
In de groene omgeving en de weidse uiterwaarden van de rivier de Waal ervaar je het landelijke gevoel volop. Hier geniet je fietsend of wandelend van de fraaie, ongerepte natuur. Kijk uit over oude landerijen, slingerende dijken, natuurrijke uiterwaarden en mooie boomgaarden. Waag de oversteek met een van de pontjes of kies voor een van de vele fiets- of wandelroutes. Als natuurliefhebber kun je hier je geluk niet op!

Voorzieningen dichtbij
Woon je in Hooiwal, dan heb je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het gezellige centrum van Druten – op enkele minuten lopen van Hooiwal – vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook aan sportvoorzieningen, basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang ontbreekt het niet in de directe omgeving. Voor een avondje theater of film ligt cultureel centrum Bogerd op enkele minuten lopen van Hooiwal.

Gunstig gelegen
Naast het nabijgelegen centrum van Druten zijn ook andere plaatsen in de buurt goed te bereiken vanuit Hooiwal. Zo ben je met de auto in circa 20 minuten in Nijmegen of Tiel door de goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73). Ook biedt het openbaar vervoer een prima busverbinding met nabijgelegen dorpen en de treinstations in Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Zo ben je altijd snel op je plek van bestemming!

Bouwtypes

Kom eens gezellig bij ons langs

Of je nu graag een nieuwbouwwoning wilt kopen, kopersbegeleiding zoekt of financieel advies nodig hebt.

Plan een gratis afspraak